19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Lazer epilasyon sonrası her yerinde yanıklar oluştu

Sağlık 17.10.2020 - 13:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Lazer epilasyon sonrası her yerinde yanıklar oluştu

Gazetemizin Whatsapp ihbar hattına yazan bir vatandaş Gebze Medica Derma Lazer Epilasyon ve Güzellik Salonu’nda yaptırdığı lazer epilasyon işlemi sonrası vücudunda yanıklar oluştuğunu iddia ederek şikayetçi oldu. Gebze Medica Derma Lazer Epilasyon ve Güzellik Salonu’na lazer epilasyona giden Gebzeli vatandaş yapılan işlemin ardından vücudunun her yerinde yanıklar meydana geldiğini iddia etti. Yapılan işlemle ilgili Whatsapp ihbar hattımıza yazan vatandaş şu ifadelere yer verdi; “Gebze Medica Derma 'da lazere gidiyorum. Randevu almakta hep zorluk yaşattılar. Sürekli eleman değiştiriyorlar. Uzman olmayan insanları alıp çıkartıp duruyorlar. 6 seans da 1 bile azalma olmadı. Personelleri temiz çalışmadı hep kalanlar oldu. Olduğum gibiyim, azalma bile yok. Aylar önce yine personelleri hem temiz çalışmayıp hem yakmıştı o zaman konunun üzerine gitmemiştim. Ancak son işlemden sonra firma sahibini aradım. “HER YERİMDE YANIK DOLU MOR KIZARIKLIKLAR OLUŞTU”  O kadar sorun yaşadım, katlandım, hiç mi azalma olmaz paramı iade edin dedim. Yarın randevuma gitmek istemiyorum, o derece azalma yok dedim. Bana ‘Gidin söyleyeceğim ilgilenecekler’ dedi. Bunun üzerine gittiğimde güzellik salonunda bulunan yönetici beni suçlar tavırlarla konuştu. Hadi yine tamam dedim. İşleme aldılar çıktım. Eve geldim. Daha sonra vücudumun farklı yerlerinde acılar oluştu. Normal lazer kızarması acısı sandım ama maalesef her yerimde yanık dolu mor kızarıklıklar oluştuğunu fark ettim. Firmayı tekrar arayıp yöneticiniz böyle mi ilgilendi her yerimi yaktı dedim. Vücudumda oluşan yanıkların fotoğraflarını attım. “ACIDAN UYUYAMIYORUM” Sonuç ne oldu biliyor musunuz? Kalkıp bankodaki kıza beni arattılar. Tenezzül edip uzman aramıyor, patron aramıyor bile. Bankodaki kız bana nasıl yardımcı olacakmış. Bir de kız oradaki sözde uzman yönetici gibi yanık değil diyor. Her yerim yanmamış gibi. Buraya bir adet fotoğraf bırakacağım siz bakın yanık mı değil mi? Paramı iade edecekler mi bakalım. Hastaneye gidip yandığıma dair rapor alacağım, çünkü eminim ki izi kalacak dahası oturamıyorum. Acıdan uyuyamıyorum. Hakkımı arayacağım. Daha önce de lazere gittim 60 bitirmişlerdi, bunlar 1 bitirmedi ve paramla kendimi yakmış oldum. Hadi lazer bitirmedi yapamadınız, hakkımı savundum diye mi sözde estetisyeniniz beni yaktı? Dalga geçer gibi 15 gün sonra kontrol edileceği söylendi. Bu yanıklar geçecek mi bakalım. Geçse bile tövbe ettim. Korkum oluştu bunlarda yüz seansım var gidebilir miyim artık asla. Paramı iade etsinler, paramızla rezil olduk ya.”

Gazetemizin Whatsapp ihbar hattına yazan bir vatandaş Gebze Medica Derma Lazer Epilasyon ve Güzellik Salonu’nda yaptırdığı lazer epilasyon işlemi sonrası vücudunda yanıklar oluştuğunu iddia ederek şikayetçi oldu.

Gebze Medica Derma Lazer Epilasyon ve Güzellik Salonu’na lazer epilasyona giden Gebzeli vatandaş yapılan işlemin ardından vücudunun her yerinde yanıklar meydana geldiğini iddia etti. Yapılan işlemle ilgili Whatsapp ihbar hattımıza yazan vatandaş şu ifadelere yer verdi; “Gebze Medica Derma 'da lazere gidiyorum. Randevu almakta hep zorluk yaşattılar. Sürekli eleman değiştiriyorlar. Uzman olmayan insanları alıp çıkartıp duruyorlar. 6 seans da 1 bile azalma olmadı. Personelleri temiz çalışmadı hep kalanlar oldu. Olduğum gibiyim, azalma bile yok. Aylar önce yine personelleri hem temiz çalışmayıp hem yakmıştı o zaman konunun üzerine gitmemiştim. Ancak son işlemden sonra firma sahibini aradım.

“HER YERİMDE YANIK DOLU MOR KIZARIKLIKLAR OLUŞTU”

 O kadar sorun yaşadım, katlandım, hiç mi azalma olmaz paramı iade edin dedim. Yarın randevuma gitmek istemiyorum, o derece azalma yok dedim. Bana ‘Gidin söyleyeceğim ilgilenecekler’ dedi. Bunun üzerine gittiğimde güzellik salonunda bulunan yönetici beni suçlar tavırlarla konuştu. Hadi yine tamam dedim. İşleme aldılar çıktım. Eve geldim. Daha sonra vücudumun farklı yerlerinde acılar oluştu. Normal lazer kızarması acısı sandım ama maalesef her yerimde yanık dolu mor kızarıklıklar oluştuğunu fark ettim. Firmayı tekrar arayıp yöneticiniz böyle mi ilgilendi her yerimi yaktı dedim. Vücudumda oluşan yanıkların fotoğraflarını attım.

“ACIDAN UYUYAMIYORUM”

Sonuç ne oldu biliyor musunuz? Kalkıp bankodaki kıza beni arattılar. Tenezzül edip uzman aramıyor, patron aramıyor bile. Bankodaki kız bana nasıl yardımcı olacakmış. Bir de kız oradaki sözde uzman yönetici gibi yanık değil diyor. Her yerim yanmamış gibi. Buraya bir adet fotoğraf bırakacağım siz bakın yanık mı değil mi? Paramı iade edecekler mi bakalım. Hastaneye gidip yandığıma dair rapor alacağım, çünkü eminim ki izi kalacak dahası oturamıyorum. Acıdan uyuyamıyorum. Hakkımı arayacağım. Daha önce de lazere gittim 60 bitirmişlerdi, bunlar 1 bitirmedi ve paramla kendimi yakmış oldum. Hadi lazer bitirmedi yapamadınız, hakkımı savundum diye mi sözde estetisyeniniz beni yaktı? Dalga geçer gibi 15 gün sonra kontrol edileceği söylendi. Bu yanıklar geçecek mi bakalım. Geçse bile tövbe ettim. Korkum oluştu bunlarda yüz seansım var gidebilir miyim artık asla. Paramı iade etsinler, paramızla rezil olduk ya.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.