19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Leblebi değil Fındıkçı!

Spor 29.11.2015 - 16:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Leblebi değil Fındıkçı!

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, sahasında konuk ettiği Çorum Belediyespor’u Tuncay Fındıkçı (2)ve Burak Sürmeli’nin golleriyle 3-0 yenerek 3 puana uzandı. Sarı yeşillilerin maestrosu Tuncay Fındıkçı sahada basmadık yer bırakmazken, attığı 2 golle takımının galip gelmesinde başrol oynadı.

3.Lig 3.Grup’ta istikrarsız bir grafik çizen Darıca G.B, ligin 17.haftasında sahasında konuk ettiği Çorum Belediyespor’u 3-0 yenerek Play-Off umudunu yeniden yeşertti. Rakibi karşısında istekli ve arzulu bir futbol ortaya koyan Darıca G.B, rahat bir oyun ortaya koyarak haftayı karlı kapattı. Maça fırtına gibi başlayan sarı yeşilli temsilcimizde Tuncay Fındıkçı maçın henüz 3.dakikasında takımını 1-0 öne geçirdi. Tuncay’ın ceza sahası dışından sert vuruşu savunmaya çarpıp ağlarla buluştu ve Darıca G.B maça adeta golle başladı. Forvete yakın oynayan Tuncay ilk yarıda iki kez golle burun buruna gelmesine rağmen kaleciyi geçemedi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. TUNCAY TAKIMI LİDER GİBİ YÖNETTİ İkinci yarıya daha kontrollü başlayan Darıca G.B, geliştirdiği hızlı ataklarla rakip kalede etkili oldu. Sarı yeşillilerin geliştirdiği her atakta başrol oynayan ve takımını gerçek bir lider gibi sahada yöneten Tuncay, karşılaşmanın 64.dakikasında ceza sahası dışından harika bir vuruş daha yaparak kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. 2.golden sonra rölantide bire futbol ortaya koyna Darıca G.B, rakibin etkisiz baskısı sonrasında zorlanmadı. Mücadelenin 85.dakikasında Burak Sürmeli kaleci Fatih’in sektirdiği topu tamamladı ve farkı 3’e çıkardı. Karşılaşmanın 90+4’ncü dakikasında sahanın yıldızı Tuncay Fındıkçı, müthiş bir süratle ceza sahası içine girerek kaleciyle karşı karşıya kaldı. Tuncay, zor pozisyonda yaptığı vuruşta çerçeveyi bulamadı ve karşılaşma sarı yeşillilerin 3-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı. 
3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, sahasında konuk ettiği Çorum Belediyespor’u Tuncay Fındıkçı (2)ve Burak Sürmeli’nin golleriyle 3-0 yenerek 3 puana uzandı. Sarı yeşillilerin maestrosu Tuncay Fındıkçı sahada basmadık yer bırakmazken, attığı 2 golle takımının galip gelmesinde başrol oynadı.

3.Lig 3.Grup’ta istikrarsız bir grafik çizen Darıca G.B, ligin 17.haftasında sahasında konuk ettiği Çorum Belediyespor’u 3-0 yenerek Play-Off umudunu yeniden yeşertti. Rakibi karşısında istekli ve arzulu bir futbol ortaya koyan Darıca G.B, rahat bir oyun ortaya koyarak haftayı karlı kapattı. Maça fırtına gibi başlayan sarı yeşilli temsilcimizde Tuncay Fındıkçı maçın henüz 3.dakikasında takımını 1-0 öne geçirdi. Tuncay’ın ceza sahası dışından sert vuruşu savunmaya çarpıp ağlarla buluştu ve Darıca G.B maça adeta golle başladı. Forvete yakın oynayan Tuncay ilk yarıda iki kez golle burun buruna gelmesine rağmen kaleciyi geçemedi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

TUNCAY TAKIMI LİDER GİBİ YÖNETTİ

İkinci yarıya daha kontrollü başlayan Darıca G.B, geliştirdiği hızlı ataklarla rakip kalede etkili oldu. Sarı yeşillilerin geliştirdiği her atakta başrol oynayan ve takımını gerçek bir lider gibi sahada yöneten Tuncay, karşılaşmanın 64.dakikasında ceza sahası dışından harika bir vuruş daha yaparak kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. 2.golden sonra rölantide bire futbol ortaya koyna Darıca G.B, rakibin etkisiz baskısı sonrasında zorlanmadı. Mücadelenin 85.dakikasında Burak Sürmeli kaleci Fatih’in sektirdiği topu tamamladı ve farkı 3’e çıkardı. Karşılaşmanın 90+4’ncü dakikasında sahanın yıldızı Tuncay Fındıkçı, müthiş bir süratle ceza sahası içine girerek kaleciyle karşı karşıya kaldı. Tuncay, zor pozisyonda yaptığı vuruşta çerçeveyi bulamadı ve karşılaşma sarı yeşillilerin 3-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.