Levent Altun, öğrencilere yazarlığı anlattı

Kocaeli 24.03.2017 - 12:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Levent Altun, öğrencilere yazarlığı anlattı

Gazeteci-Yazar Levent Altun, Darıca’da faaliyet gösteren Özel Afşinbey Sağlık Koleji’nde öğrencilere yazarlığı anlattı.

Levent Altun, öğrencilere yazarlığı anlattı   Okul Müdürü Cihat Özdağ ve Edebiyat Öğretmeni Canan Altıparmak’ın da hazır bulunduğu söyleşide Levent Altun öğrencilerle kitap okumak ve yazarlık konusunda deneyimlerini paylaştı. Yazarlık için yaş, cinsiyet ve mesleğin önemli olmadığını vurgulayan Altun, “İnsanları ve hayatı iyi analiz etmek, anlamak ve okuyucuya aktarmak önemli. Bunun için çok okumanız, insanlara ve olaylara karşı empati kurmanız, hayal gücünüzü geliştirmeniz ve kendinizi geliştirmeniz gerekir” diye konuştu. Öğrencilerin yazarlık ve kitaplarla ilgili sorularını da yanıtlayan Levent Altun, bazı öğrencilerin kitap yazmakta olduğunu öğrenince çeşitli öneri ve tavsiyelerde bulundu. Altun, söyleşinin ardından ise öğrencilere Özlem’e Mektup isimli romanını imzalayarak hediye etti.        
Gazeteci-Yazar Levent Altun, Darıca’da faaliyet gösteren Özel Afşinbey Sağlık Koleji’nde öğrencilere yazarlığı anlattı.

Levent Altun, öğrencilere yazarlığı anlattı

 

Okul Müdürü Cihat Özdağ ve Edebiyat Öğretmeni Canan Altıparmak’ın da hazır bulunduğu söyleşide Levent Altun öğrencilerle kitap okumak ve yazarlık konusunda deneyimlerini paylaştı.

Yazarlık için yaş, cinsiyet ve mesleğin önemli olmadığını vurgulayan Altun, “İnsanları ve hayatı iyi analiz etmek, anlamak ve okuyucuya aktarmak önemli. Bunun için çok okumanız, insanlara ve olaylara karşı empati kurmanız, hayal gücünüzü geliştirmeniz ve kendinizi geliştirmeniz gerekir” diye konuştu.

Öğrencilerin yazarlık ve kitaplarla ilgili sorularını da yanıtlayan Levent Altun, bazı öğrencilerin kitap yazmakta olduğunu öğrenince çeşitli öneri ve tavsiyelerde bulundu. Altun, söyleşinin ardından ise öğrencilere Özlem’e Mektup isimli romanını imzalayarak hediye etti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.