LEVENT ALTUN, ÜÇ TUTKU FESTİVALİ’NE KATILACAK

Kocaeli 30.03.2017 - 15:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

LEVENT ALTUN, ÜÇ TUTKU FESTİVALİ’NE KATILACAK

Kitap, Kahve ve Çikolata Festivali İstanbul’da yapılacak

      Gebzeli Gazeteci-Yazar Levent Altun, 16-25 Aralık tarihleri arasında İstanbul Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi’nde düzenlenecek olan Üç Tutku festivali kapsamında 18 Aralık Pazar günü saat 13.00’de okurlarıyla buluşacak. Harbiye'deki Askeri Müze'de gerçekleştirilecek festival kapsamında ziyaretçiler, kahvelerini içip, çikolataları tadarken, Türkiye'nin seçkin yayınevlerinin kitaplarını okuyacaklar. Katılımcılar ayrıca yazarlarla sohbet edip, katılımcıların düzenleyeceği sunumlardan ve ikramlardan ücretsiz yararlanabilecek. Etkinlikte, ayrıca sergiler, söyleşiler, konserler ve çocuklara yönelik etkinlikler yer alacak. Gazeteci-Yazar Levent Altun da 01 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’de Kaçış Noktası isimli kitabıyla festivale katılacak. Daha önce +18 isimli kitabı da yayınlanan Altun, yeni yılda ise Özlem’e Mektup adlı yeni romanını okurlarıyla buluşturacak.
Kitap, Kahve ve Çikolata Festivali İstanbul’da yapılacak

 

 

 

Gebzeli Gazeteci-Yazar Levent Altun, 16-25 Aralık tarihleri arasında İstanbul Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi’nde düzenlenecek olan Üç Tutku festivali kapsamında 18 Aralık Pazar günü saat 13.00’de okurlarıyla buluşacak.

Harbiye'deki Askeri Müze'de gerçekleştirilecek festival kapsamında ziyaretçiler, kahvelerini içip, çikolataları tadarken, Türkiye'nin seçkin yayınevlerinin kitaplarını okuyacaklar. Katılımcılar ayrıca yazarlarla sohbet edip, katılımcıların düzenleyeceği sunumlardan ve ikramlardan ücretsiz yararlanabilecek. Etkinlikte, ayrıca sergiler, söyleşiler, konserler ve çocuklara yönelik etkinlikler yer alacak.

Gazeteci-Yazar Levent Altun da 01 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’de Kaçış Noktası isimli kitabıyla festivale katılacak. Daha önce +18 isimli kitabı da yayınlanan Altun, yeni yılda ise Özlem’e Mektup adlı yeni romanını okurlarıyla buluşturacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.