LG’den Dilovası’ndaki öğrencilere karne hediyesi!

Dilovası 17.06.2019 - 09:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

LG’den Dilovası’ndaki öğrencilere karne hediyesi!

LG Türkiye tarafından 2018-2019 öğretim dönemi başında kardeş okul olarak ilan edilen Dilovası Köseler İlkokulu’na bu sefer öğretim dönemi sonunda da okula bir etkinlik sınıfı kazandırdı.

Söz konusu sınıf sezon döneminin yanı sıra, yaz aylarında da kullanıma açık olacak. Etkinlik sınıfında zeka oyunlarından aktivite setlerine, kitaplardan el işi ve boya malzemelerine kadar çocukların keyifle vakit geçirip, kendilerini geliştirebilecekleri bir çok malzeme yerleştirildi ve ilkokul öğrencilerinin kullanımına sunuldu. LG Etkinlik Sınıfı açılışında Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bulunurken LG Türkiye Genel Müdürü Seonghak Kim “Marka olarak, geleceğimizi emanet ettiğimiz yavrularımızın mutlu ve verimli bir öğretim hayatı geçirmesine destek olmanın başlıca görevlerimizden biri olduğuna inanıyoruz. DESTEĞE DEVAM EDECEĞİZ İşte bu sorumlulukla, öğretim yılı başında Köseler İlkokulu’nu markamızın kardeş okulu ilan ettik. Yıl boyunca okula yaptığımız ziyaretler ve ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerin sonunda, her yeni bilgiyi coşkuyla kucaklayan çocuklarımız için bir aktivite sınıfı oluşturduk” dedi. Kim, Köseler İlkokulu’na desteğe devam edecekleri sözünü verdi. Açılan etkinlik sınıfının yanı sıra ürün desteği de sağlayan LG, bir klima, 65 inç OLED TV ve projektör de hediye etti. HABER: KÜBRA AKABALI
LG Türkiye tarafından 2018-2019 öğretim dönemi başında kardeş okul olarak ilan edilen Dilovası Köseler İlkokulu’na bu sefer öğretim dönemi sonunda da okula bir etkinlik sınıfı kazandırdı.

Söz konusu sınıf sezon döneminin yanı sıra, yaz aylarında da kullanıma açık olacak. Etkinlik sınıfında zeka oyunlarından aktivite setlerine, kitaplardan el işi ve boya malzemelerine kadar çocukların keyifle vakit geçirip, kendilerini geliştirebilecekleri bir çok malzeme yerleştirildi ve ilkokul öğrencilerinin kullanımına sunuldu. LG Etkinlik Sınıfı açılışında Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bulunurken LG Türkiye Genel Müdürü Seonghak Kim “Marka olarak, geleceğimizi emanet ettiğimiz yavrularımızın mutlu ve verimli bir öğretim hayatı geçirmesine destek olmanın başlıca görevlerimizden biri olduğuna inanıyoruz.

DESTEĞE DEVAM EDECEĞİZ

İşte bu sorumlulukla, öğretim yılı başında Köseler İlkokulu’nu markamızın kardeş okulu ilan ettik. Yıl boyunca okula yaptığımız ziyaretler ve ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerin sonunda, her yeni bilgiyi coşkuyla kucaklayan çocuklarımız için bir aktivite sınıfı oluşturduk” dedi. Kim, Köseler İlkokulu’na desteğe devam edecekleri sözünü verdi. Açılan etkinlik sınıfının yanı sıra ürün desteği de sağlayan LG, bir klima, 65 inç OLED TV ve projektör de hediye etti.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.