LİDER ÇOK RAHAT 5-1

Spor 10.02.2018 - 17:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

LİDER ÇOK RAHAT 5-1

LİDER ÇOK RAHAT 5-1

Lider Darıca Gençlerbirliği, 3.Lig 2.Grup’un haftasında sahasında konuk ettiği lig sonuncusu Kayseri Erciyesspor’u çok rahat bir oyunla 5-1 yenerek sürprize izin vermedi. Üst üste 4.galibiyetini alan sarı yeşilli temsilcimiz, puanını 40’a çıkararak en yakın rakibi Diyarbekirspor’un 1 puan önünde zirvedeki yerini korudu. PERDE 18.SANİYEDE AÇILDI 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşma öncesinde Gebzeli şehidimiz adına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Mücadelenin başlama düdüğünün ardından maça golle başlayan Darıca G.B, Hakkı’nın pasını gole çeviren Cafercan Aksu’nun 18.saniyede attığı golle 1-0 öne geçti. HAKKI ÖNCE KAÇIRDI SONRA TELAFİ ETTİ Genç ve mütevazi karşısında oyunun tek hakimi olan Darıca G.B, 11.dakikada Hakkı Yıldız’ın ayağından penaltı atışından faydalanamazken, Hakkı  hatasını çok geçmeden affettirdi. 34.dakikada ilk golün sahibi Cafercan, bu kez Hakkı’ya güzel bir asist yaparken, Hakkı şık bir kafa vuruşuyla farkı 2’ye çıkaran golü kaydetti. EMRAH SİFTAH YAPTI Karşılaşmanın 65.dakikasında Cafercan Aksu’nun ara pasında topla buluşan yeni transfer Emrah Metoğlu, kalecinin bakışları arasında topu filelerle buluşturarak sarı yeşilli forma altında ilk resmi golüne imza attı. 67’de Selim Başev’in golüyle farkı 2’ye indiren Kayseri ekibi karşısında 87’de Oktay Bala ve 89’da Yusuf Orhan’la goller bulan Darıca G.B mücadeleyi 5-1 kazanarak haftayı kayıpsız geçti. Sarı yeşilli temsilcimiz 14 Şubat Çarşamba günü sahasında Van BŞB ile karşı karşıya gelecek.
LİDER ÇOK RAHAT 5-1

Lider Darıca Gençlerbirliği, 3.Lig 2.Grup’un haftasında sahasında konuk ettiği lig sonuncusu Kayseri Erciyesspor’u çok rahat bir oyunla 5-1 yenerek sürprize izin vermedi. Üst üste 4.galibiyetini alan sarı yeşilli temsilcimiz, puanını 40’a çıkararak en yakın rakibi Diyarbekirspor’un 1 puan önünde zirvedeki yerini korudu.

PERDE 18.SANİYEDE AÇILDI

15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşma öncesinde Gebzeli şehidimiz adına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Mücadelenin başlama düdüğünün ardından maça golle başlayan Darıca G.B, Hakkı’nın pasını gole çeviren Cafercan Aksu’nun 18.saniyede attığı golle 1-0 öne geçti.

HAKKI ÖNCE KAÇIRDI SONRA TELAFİ ETTİ

Genç ve mütevazi karşısında oyunun tek hakimi olan Darıca G.B, 11.dakikada Hakkı Yıldız’ın ayağından penaltı atışından faydalanamazken, Hakkı  hatasını çok geçmeden affettirdi. 34.dakikada ilk golün sahibi Cafercan, bu kez Hakkı’ya güzel bir asist yaparken, Hakkı şık bir kafa vuruşuyla farkı 2’ye çıkaran golü kaydetti.

EMRAH SİFTAH YAPTI

Karşılaşmanın 65.dakikasında Cafercan Aksu’nun ara pasında topla buluşan yeni transfer Emrah Metoğlu, kalecinin bakışları arasında topu filelerle buluşturarak sarı yeşilli forma altında ilk resmi golüne imza attı. 67’de Selim Başev’in golüyle farkı 2’ye indiren Kayseri ekibi karşısında 87’de Oktay Bala ve 89’da Yusuf Orhan’la goller bulan Darıca G.B mücadeleyi 5-1 kazanarak haftayı kayıpsız geçti. Sarı yeşilli temsilcimiz 14 Şubat Çarşamba günü sahasında Van BŞB ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.