Lider Gebzespor 1-0

Spor 25.02.2018 - 16:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Lider Gebzespor 1-0

Gebzespor, muhteşem seyircisi önünde konuk ettiği Beylerbeyispor’u Ukraynalı yıldızı Niko’nun 90.dakikada attığı golle 1-0 yenerek ligin bitimine 6 hafta kala rakibinden liderliği devraldı.

İnegöl maçındaki hakem katliamında 2 bırakan, geçen hafta Doğantepe deplasmanında yanlı hakem kararlarına rağmen 2-0’dan geri gelerek rakibini 4-2 mağlup eden Gebzespor, bu hafta da federasyonu yendi. Amatör futbol tarihinde ilk kez temsilci atamasının gerçekleştiği maçta Beylerbeyispor’u 1-0 yenen Gebzespor, rakibinden liderlik koltuğunu söktü aldı. SAKİN VE SABIRLI OYUN Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda dolu tribünler önünde oynanan maçta sakin ve sabırlı bir futbol anlayışıyla sahada olan mor beyazlılar, mücadelenin ilk yarısında Niko ve Serdal’la çok net fırsatları cömertçe harcadı. Konuk ekibin 1 cılız pozisyonu dışında kalesinde tehlike yaşamayan Menekşe, ikinci yarıda oyuna ağırlığını koydu. NİKO ZORLADI, ZORLADI, ZORLADI VE ATTI Niko ile yine gole yaklaşan Gebzespor, son çeyrek dilimde 3’lü savunmaya dönerken, beklenen gol son dakikada geldi. Karşılaşmanın 90.dakikasında karambolde yapılan üst üste 3 vuruşta kaleciyi geçemeyen mor beyazlılarda, son sözü Ukraynalı yıldız Niko söyledi. Maç boyunca 3 gol pozisyonunu gole çeviremeyen Niko, kamarbolde oluşan pozisyonun devamında harika bir vuruşla topu filelere göndererek Gebzespor’u liderlik koltuğuna taşıdı:1-0
Gebzespor, muhteşem seyircisi önünde konuk ettiği Beylerbeyispor’u Ukraynalı yıldızı Niko’nun 90.dakikada attığı golle 1-0 yenerek ligin bitimine 6 hafta kala rakibinden liderliği devraldı.

İnegöl maçındaki hakem katliamında 2 bırakan, geçen hafta Doğantepe deplasmanında yanlı hakem kararlarına rağmen 2-0’dan geri gelerek rakibini 4-2 mağlup eden Gebzespor, bu hafta da federasyonu yendi. Amatör futbol tarihinde ilk kez temsilci atamasının gerçekleştiği maçta Beylerbeyispor’u 1-0 yenen Gebzespor, rakibinden liderlik koltuğunu söktü aldı.

SAKİN VE SABIRLI OYUN

Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda dolu tribünler önünde oynanan maçta sakin ve sabırlı bir futbol anlayışıyla sahada olan mor beyazlılar, mücadelenin ilk yarısında Niko ve Serdal’la çok net fırsatları cömertçe harcadı. Konuk ekibin 1 cılız pozisyonu dışında kalesinde tehlike yaşamayan Menekşe, ikinci yarıda oyuna ağırlığını koydu.

NİKO ZORLADI, ZORLADI, ZORLADI VE ATTI

Niko ile yine gole yaklaşan Gebzespor, son çeyrek dilimde 3’lü savunmaya dönerken, beklenen gol son dakikada geldi. Karşılaşmanın 90.dakikasında karambolde yapılan üst üste 3 vuruşta kaleciyi geçemeyen mor beyazlılarda, son sözü Ukraynalı yıldız Niko söyledi. Maç boyunca 3 gol pozisyonunu gole çeviremeyen Niko, kamarbolde oluşan pozisyonun devamında harika bir vuruşla topu filelere göndererek Gebzespor’u liderlik koltuğuna taşıdı:1-0

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.