Lider Sapanca’ya bileniyor!

Spor 15.12.2017 - 10:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Lider Sapanca’ya bileniyor!

Lider Sapanca’ya bileniyor!

Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sapanca Gençlik maçı öncesinde çift kale maçla hazırlıklarını sürdüren Gebzespor iyi sinyaller verdi. Çift kalede atılan şık ve güzel goller teknik heyeti sevindirdi. Lider Gebzespor’da tüm dikkatler ligin ilk yarısının son haftasında oynanacak olan Sapanca Gençlik maçına çevrildi. Kritik 3 puan mücadelesi öncesinde dün taktiksel çift kale maçla hazırlıklarını sürdüren Mor Menekşeler’de tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılırken, çift kalede atılan güzel goller yüzleri güldürdü. Gebze Alaettin kurt Stadı’nda yapılan son antrenmana hasta olan kaleci Yusuf Kılıç katılmazken, sakatlığı devam eden Yavuz Özsevim düz koşu ile 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından takımdan ayrı kuvvet çalışması gerçekleştirdi. Bugün saat 14.00’da haftanın son antrenmanını yapacak olan mor beyazlılar, yarın sabah ter idmanı sonrasında Sapanca’ya gidecek.
Lider Sapanca’ya bileniyor!

Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sapanca Gençlik maçı öncesinde çift kale maçla hazırlıklarını sürdüren Gebzespor iyi sinyaller verdi. Çift kalede atılan şık ve güzel goller teknik heyeti sevindirdi.

Lider Gebzespor’da tüm dikkatler ligin ilk yarısının son haftasında oynanacak olan Sapanca Gençlik maçına çevrildi. Kritik 3 puan mücadelesi öncesinde dün taktiksel çift kale maçla hazırlıklarını sürdüren Mor Menekşeler’de tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılırken, çift kalede atılan güzel goller yüzleri güldürdü. Gebze Alaettin kurt Stadı’nda yapılan son antrenmana hasta olan kaleci Yusuf Kılıç katılmazken, sakatlığı devam eden Yavuz Özsevim düz koşu ile 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından takımdan ayrı kuvvet çalışması gerçekleştirdi. Bugün saat 14.00’da haftanın son antrenmanını yapacak olan mor beyazlılar, yarın sabah ter idmanı sonrasında Sapanca’ya gidecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.