Lider Velimeşe'nin acıması yok 4-1

Spor 03.01.2017 - 18:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Lider Velimeşe'nin acıması yok 4-1

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup lideri Ergene Velimeşespor ile 9.Grup Lideri Turgutluspor Antalya'da özel maçta karşılaştı.

İlker Ataseven 3 gol atarak takımı adına yıldızlaştığı maçta Sinan Yüksel 'de bir gol kaydetti. Lider E.Velimeşespor Saray Belediyespor'dan 18 yaşındaki genç kaleci Mehmet Kaygın'ı kadrosuna kattı. Mehmet Kaygın Futbola Saray Bld. spor ile başladı geçtiğimiz sezon Çorluspor 1947 de forma giydi. bu sezonun ilk devresinde Saray Bld. spor forması giydi ikinci devrede E.Velimeşespor forması giyecek.  
Bölgesel Amatör Lig 12.Grup lideri Ergene Velimeşespor ile 9.Grup Lideri Turgutluspor Antalya'da özel maçta karşılaştı.

İlker Ataseven 3 gol atarak takımı adına yıldızlaştığı maçta Sinan Yüksel 'de bir gol kaydetti.

Lider E.Velimeşespor Saray Belediyespor'dan 18 yaşındaki genç kaleci Mehmet Kaygın'ı kadrosuna kattı. Mehmet Kaygın Futbola Saray Bld. spor ile başladı geçtiğimiz sezon Çorluspor 1947 de forma giydi. bu sezonun ilk devresinde Saray Bld. spor forması giydi ikinci devrede E.Velimeşespor forması giyecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.