19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Liderlik formülünü açıkladı

Spor 01.11.2017 - 14:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Liderlik formülünü açıkladı

ERCİYES VE VELİMEŞE’Yİ İTİRAF EDEN KILIÇ

1-0’lık Turgutluspor galibiyetini ve Pazar günü oynanacak olan 1461 Trabzon maçını gazetemize değerlendiren Darıca G.B Teknik Direktörü Gürses Kılıç, devre sonuna kadar maksimum puan toplamak istediklerini söyledi. Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Gürses Kılıç, 1-0 kazanılan Turgutluspor maçı ve hafta sonunda oynanacak olan 1461 Trabzon maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Turgutluspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarının belirten Kılıç, ‘’3 puanın yanı sıra iyi futbol oynayarak kazanmak bizi daha da mutlu etti. Her geçen hafta üzerine koyarak ilerlememiz memnuniyet verici. Sezon boyunca maçların büyük bölümünde iyi futbol oynadık, tek sıkıntımız goldü. Bunu aştığımız zaman her şey daha güzel olacak’’dedi. ‘’VELİMEŞE VE ERCİYES MAÇI BİZİM İÇİN KAYIP’’ 1461 Trabzon maçının suni çimde oynanacak olmasının kendileri için handikap olacağını ancak bu durumun bir bahane olmayacağını kaydeden Kılıç, ‘’Rakibimiz genç ve koşan bir takım. Hiçbir maç olmadığı gibi bu maç da kolay olmayacak. Bu zamana dek oynadığımız maçlar içinde Velimeşe ve K.Erciyes maçlarındaki sonuçları kayıp olarak görüyorum. Bu kayıpları telafi etmek için bu tarz deplasmanlardan 3 puanla dönmek zorundayız. Çalışmalarımızı ve konsantrasyonumuzu galibiyet üzerine yaptık. İnşallah mutlu döneceğiz’’dedi. ‘’32-33 PUAN TOPLAYAN LİDER BİTİRİR’’ Puan hesaplaması yapmadığını ve her maça tek tek baktığını belirten deneyimli teknik adam, ‘’Sezon başında söylediğim gibi, denk güçlerin grubunda yer aldığımızı düşünüyorum. Herkesin herkesi yenebileceği bir grup. Bu yüzden ilk devrede 32-33 puan toplayan takım ilk devreyi lider bitirir. İlk yarı sonuna kadar maksimum puanı alıp devreyi  en iyi noktada bitirmek istiyoruz’’dedi.
ERCİYES VE VELİMEŞE’Yİ İTİRAF EDEN KILIÇ

1-0’lık Turgutluspor galibiyetini ve Pazar günü oynanacak olan 1461 Trabzon maçını gazetemize değerlendiren Darıca G.B Teknik Direktörü Gürses Kılıç, devre sonuna kadar maksimum puan toplamak istediklerini söyledi.

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Gürses Kılıç, 1-0 kazanılan Turgutluspor maçı ve hafta sonunda oynanacak olan 1461 Trabzon maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Turgutluspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarının belirten Kılıç, ‘’3 puanın yanı sıra iyi futbol oynayarak kazanmak bizi daha da mutlu etti. Her geçen hafta üzerine koyarak ilerlememiz memnuniyet verici. Sezon boyunca maçların büyük bölümünde iyi futbol oynadık, tek sıkıntımız goldü. Bunu aştığımız zaman her şey daha güzel olacak’’dedi.

‘’VELİMEŞE VE ERCİYES MAÇI BİZİM İÇİN KAYIP’’

1461 Trabzon maçının suni çimde oynanacak olmasının kendileri için handikap olacağını ancak bu durumun bir bahane olmayacağını kaydeden Kılıç, ‘’Rakibimiz genç ve koşan bir takım. Hiçbir maç olmadığı gibi bu maç da kolay olmayacak. Bu zamana dek oynadığımız maçlar içinde Velimeşe ve K.Erciyes maçlarındaki sonuçları kayıp olarak görüyorum. Bu kayıpları telafi etmek için bu tarz deplasmanlardan 3 puanla dönmek zorundayız. Çalışmalarımızı ve konsantrasyonumuzu galibiyet üzerine yaptık. İnşallah mutlu döneceğiz’’dedi.

‘’32-33 PUAN TOPLAYAN LİDER BİTİRİR’’

Puan hesaplaması yapmadığını ve her maça tek tek baktığını belirten deneyimli teknik adam, ‘’Sezon başında söylediğim gibi, denk güçlerin grubunda yer aldığımızı düşünüyorum. Herkesin herkesi yenebileceği bir grup. Bu yüzden ilk devrede 32-33 puan toplayan takım ilk devreyi lider bitirir. İlk yarı sonuna kadar maksimum puanı alıp devreyi  en iyi noktada bitirmek istiyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.