‘Liderlik Kampı’ Gebze Bölgesi’nde yapıldı!

Gebze 19.07.2019 - 09:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

‘Liderlik Kampı’ Gebze Bölgesi’nde yapıldı!

Kocaeli Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü liseli öğrencilere yönelik düzenlediği ‘Liderlik Kampı’na Gebze, Çayırova ve Darıca’dan katılan gençlerle devam ediyor. Kocaeli Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Başkanlığı’nın ‘Gençliğe Değer’ Projesi kapsamında ilçelerde bulunan liseli öğrencileri okullarında gönüllü temsilci olmaları amacıyla bir haftalık liderlik kampı düzenledi. DİN DERSLERİ VE SOSYAL FAALİYETLER Dört farklı grubun birer hafta olarak bulunacakları kampta üçüncü hafta Çayırova, Darıca ve Gebze’de bulunan gençler katıldı. Gebze Vaizi Abuzer Üçtaş’ın açılış konuşması yapıp öğrencilerle tanışmasıyla başlayan program il ve ilçe vaizlerinin Kur’an, Siyer, İlmihal konularındaki dersleriyle devam etti. Kampın içeriğinde kitap okuma, spor müsabakaları, piknik ve şehir gezisi gibi sosyal aktiviteler de yer aldı. Kampa katılan öğrenciler kamptan ayrıldıktan sonra tanıştığı din görevlisi hocalarla birlikte çeşitli programlarda yer almak istediklerini ve bu kampta yer almaktan dolayı memnun olduklarını ifade ettiler.

Kocaeli Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü liseli öğrencilere yönelik düzenlediği ‘Liderlik Kampı’na Gebze, Çayırova ve Darıca’dan katılan gençlerle devam ediyor. Kocaeli Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Başkanlığı’nın ‘Gençliğe Değer’ Projesi kapsamında ilçelerde bulunan liseli öğrencileri okullarında gönüllü temsilci olmaları amacıyla bir haftalık liderlik kampı düzenledi.

DİN DERSLERİ VE SOSYAL FAALİYETLER

Dört farklı grubun birer hafta olarak bulunacakları kampta üçüncü hafta Çayırova, Darıca ve Gebze’de bulunan gençler katıldı. Gebze Vaizi Abuzer Üçtaş’ın açılış konuşması yapıp öğrencilerle tanışmasıyla başlayan program il ve ilçe vaizlerinin Kur’an, Siyer, İlmihal konularındaki dersleriyle devam etti. Kampın içeriğinde kitap okuma, spor müsabakaları, piknik ve şehir gezisi gibi sosyal aktiviteler de yer aldı. Kampa katılan öğrenciler kamptan ayrıldıktan sonra tanıştığı din görevlisi hocalarla birlikte çeşitli programlarda yer almak istediklerini ve bu kampta yer almaktan dolayı memnun olduklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.