19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Liderlik ruhunda var:2-0

Spor 22.10.2017 - 15:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Liderlik ruhunda var:2-0

BORDO-BEYAZLILAR BAĞÇEŞME’Yİ EVİNE PUANSIZ YOLLADI

1.Küme B Grubu’nda yer alan Hidropaks Tayfunspor, Gebze’ye lider gelen Bağçeşme’ye ilk yenilgisini yaşatarak evine puansız gönderdi. 3’te 3 yapan rakibini 2-0 mağlup eden bordo-beyazlılar 1 hafta aradan sonra yeniden liderlik koltuğuna oturdu. Bu sezon Tuzla’da faaliyet gösteren Hidrolik firması Hidropaks A.Ş.’nin isim sponsorluğunda mücadele veren Tayfunspor, emanet verdiği liderlik koltuğunu geri aldı. Ligdeki ilk iki maçını kazandıktan sonra geçtiğimiz hafta Uzuntarla ile 1-1 berabere kalarak ilk puan kaybını yaşayan bordo-beyazlı ekip, 3’te 3 yaparak Gebze’ye lider gelen Bağçeşme’yi 2-0 yenerek yeniden zirveye kuruldu. PUANINI 10’A ÇIKARDI Metin Oktay Stadı’ndaki mücadele öncelikli olarak savunma güvenliğini alan Tayfunspor 23’üncü dakikada Uğur’un golüyle 1-0 öne geçti. Mücadelede ilk yarı bu skorla sona ererken, Tayfun ikinci yarıda ani ataklarla 2’inci golü aradı. 90’da Ercan’ın attığı gol maçın skorunu tayin etti:2-0. Bu sonuçla puanını 10’a çıkartan Tayfunspor yeniden zirveye ele geçirdi. Fatih Yıldız’ın öğrencileri önümüzdeki Pazar günü Kadıköyspor ile deplasmanda karşılaşacak.
BORDO-BEYAZLILAR BAĞÇEŞME’Yİ EVİNE PUANSIZ YOLLADI

1.Küme B Grubu’nda yer alan Hidropaks Tayfunspor, Gebze’ye lider gelen Bağçeşme’ye ilk yenilgisini yaşatarak evine puansız gönderdi. 3’te 3 yapan rakibini 2-0 mağlup eden bordo-beyazlılar 1 hafta aradan sonra yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Bu sezon Tuzla’da faaliyet gösteren Hidrolik firması Hidropaks A.Ş.’nin isim sponsorluğunda mücadele veren Tayfunspor, emanet verdiği liderlik koltuğunu geri aldı. Ligdeki ilk iki maçını kazandıktan sonra geçtiğimiz hafta Uzuntarla ile 1-1 berabere kalarak ilk puan kaybını yaşayan bordo-beyazlı ekip, 3’te 3 yaparak Gebze’ye lider gelen Bağçeşme’yi 2-0 yenerek yeniden zirveye kuruldu.

PUANINI 10’A ÇIKARDI

Metin Oktay Stadı’ndaki mücadele öncelikli olarak savunma güvenliğini alan Tayfunspor 23’üncü dakikada Uğur’un golüyle 1-0 öne geçti. Mücadelede ilk yarı bu skorla sona ererken, Tayfun ikinci yarıda ani ataklarla 2’inci golü aradı. 90’da Ercan’ın attığı gol maçın skorunu tayin etti:2-0. Bu sonuçla puanını 10’a çıkartan Tayfunspor yeniden zirveye ele geçirdi. Fatih Yıldız’ın öğrencileri önümüzdeki Pazar günü Kadıköyspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.