19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘’Ligin başlamasını iple çekiyorum’’

Spor 09.07.2018 - 17:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Ligin başlamasını iple çekiyorum’’

DARICA G.B’NİN YENİ TRANSFERİ SALİH SEYİS HEDEF GAZETESİ’NE KONUŞTU

Darıca Gençlerbirliği’nin Erbaaspor’dan transfer ettiği Salih Seyis, gazetemize özel açıklamalarda bulunarak, Darıca G.B ve Sportif Direktör İlter Kasap ile ilgili övgü dolu sözler sarfetti. 26 yaşındaki sağ bek yaptığı açıklamada, ‘’Darıca Gençlerbirliği gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Taraftarın önünde oynamak için sabırsızım. İlter abinin (Kasap) olduğu her yerde başarı vardır. Bunun için de ayrı bir heyecanlıyım. Bir an önce ligin başlamasını bekliyorum. İlter abiye de çok teşekkür etmek istiyorum. Bana güvenip beni Darıca Gençlerbirliği gibi bir kulübe layık gördüğü için…’’dedi. ‘’MAHCUP ETMEYECEĞİM’’ Kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini kaydeden yeni transfer Salih, ‘’Darıca Gençlerbirliği her zaman daha üst ligleri hak eden bir kulüp, gerek taraftarıyla, gerek tesis ortamıyla, gerekse çalışma şartlarıyla…İnşallah bu sene Darıca Gençlerbirliği’ni hak ettiği yerlere bir üst lig olan PTT 1.Lig’e taşırız. Bunun için elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım. Geçen sene yaşanan şampiyonluğu bu sene de Allah nasip eder inşallah. Böyle büyük bir camiaya bize güvenenleri hayal kırıklığına uğratmamak için elimizden geleni fazlasını yapacağız. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah’’dedi.
DARICA G.B’NİN YENİ TRANSFERİ SALİH SEYİS HEDEF GAZETESİ’NE KONUŞTU

Darıca Gençlerbirliği’nin Erbaaspor’dan transfer ettiği Salih Seyis, gazetemize özel açıklamalarda bulunarak, Darıca G.B ve Sportif Direktör İlter Kasap ile ilgili övgü dolu sözler sarfetti. 26 yaşındaki sağ bek yaptığı açıklamada, ‘’Darıca Gençlerbirliği gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Taraftarın önünde oynamak için sabırsızım. İlter abinin (Kasap) olduğu her yerde başarı vardır. Bunun için de ayrı bir heyecanlıyım. Bir an önce ligin başlamasını bekliyorum. İlter abiye de çok teşekkür etmek istiyorum. Bana güvenip beni Darıca Gençlerbirliği gibi bir kulübe layık gördüğü için…’’dedi.

‘’MAHCUP ETMEYECEĞİM’’

Kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini kaydeden yeni transfer Salih, ‘’Darıca Gençlerbirliği her zaman daha üst ligleri hak eden bir kulüp, gerek taraftarıyla, gerek tesis ortamıyla, gerekse çalışma şartlarıyla…İnşallah bu sene Darıca Gençlerbirliği’ni hak ettiği yerlere bir üst lig olan PTT 1.Lig’e taşırız. Bunun için elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım. Geçen sene yaşanan şampiyonluğu bu sene de Allah nasip eder inşallah. Böyle büyük bir camiaya bize güvenenleri hayal kırıklığına uğratmamak için elimizden geleni fazlasını yapacağız. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.