Ligler iptal mi olacak?

Spor 31.03.2020 - 12:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ligler iptal mi olacak?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Süper Lig ve diğer spor müsabakalarının başlayacağı tarihle ilgili açıklamalarda bulundu. Net açıklamalar yapmaktan kaçınan Bakan Kasapoğlu, sürecin uzaması halinde, gerekenin yapılacağını belirtti.  A Haber canlı yayınına konuk olan Kasapoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:  "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde süreci takip ediyoruz. Çok güçlü bir şekilde ülke olarak bu durumla mücadele ediyoruz. Uluslarası müsabakalar, olimpiyatlar, UEFA'nın kararları sonrası Türkiye'de de spor müsabakaları ertelendi. Her şeyin başı sağlık. Biz zamanında gereken kararları aldık. Bilim Kurulumuzun görüşleri önemli. İnşallah sporumuzun seyircisiyle buluşacağı günler gelecektir. Salgının yönetilme durumu önemli. Gelişmelere göre biz de kararlar alacağız."  MAÇLAR BAŞLARSA SEYİRCİLİ Mİ OLACAK?  Bunda önemli görüş Bilim Kurulu'nun. Onlardan gelecek bilgilere göre biz de yol haritamızı belirleyeceğiz.  LİGLERİN İPTALİ YA DA GÜNCEL PUAN DURUMUYLA TESCİL KARARI ALINABİLİR Mİ?  Bu konuda UEFA Başkanının açıklamaları var. Her durumda gereken neyse o yapılacaktır. Önemli olan sağlık konusu. Bu durumun en sağlıklı şekilde atlatılması en önemli gündemimiz.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Süper Lig ve diğer spor müsabakalarının başlayacağı tarihle ilgili açıklamalarda bulundu. Net açıklamalar yapmaktan kaçınan Bakan Kasapoğlu, sürecin uzaması halinde, gerekenin yapılacağını belirtti.

 A Haber canlı yayınına konuk olan Kasapoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:  "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde süreci takip ediyoruz. Çok güçlü bir şekilde ülke olarak bu durumla mücadele ediyoruz. Uluslarası müsabakalar, olimpiyatlar, UEFA'nın kararları sonrası Türkiye'de de spor müsabakaları ertelendi. Her şeyin başı sağlık. Biz zamanında gereken kararları aldık. Bilim Kurulumuzun görüşleri önemli. İnşallah sporumuzun seyircisiyle buluşacağı günler gelecektir. Salgının yönetilme durumu önemli. Gelişmelere göre biz de kararlar alacağız." 

MAÇLAR BAŞLARSA SEYİRCİLİ Mİ OLACAK? 

Bunda önemli görüş Bilim Kurulu'nun. Onlardan gelecek bilgilere göre biz de yol haritamızı belirleyeceğiz. 

LİGLERİN İPTALİ YA DA GÜNCEL PUAN DURUMUYLA TESCİL KARARI ALINABİLİR Mİ? 

Bu konuda UEFA Başkanının açıklamaları var. Her durumda gereken neyse o yapılacaktır. Önemli olan sağlık konusu. Bu durumun en sağlıklı şekilde atlatılması en önemli gündemimiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.