GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Lise adaylarını okula davet etti

Darıca 07.07.2020 - 20:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Lise adaylarını okula davet etti

Darıca Şehit Murat Tevlim Anadolu İmam Hatip Lisesi tercih yapacak lise adayları için çağrıda bulundu. Liseye geçiş sınavları korona gölgesinde yapıldı. Öğrenciler heyecanla sınav sonuçlarını beklerken, liseler tanıtım videolarını çekmeye başladı. İlk tanıtım videosu Darıca Şehit Murat Tevlim Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde geldi. Okul müdürü Lokman Yazıcı lise adaylarını okula davet etti. Daha iyi bir gelecek değil de daha iyi bir karakter eğitimi için okullarını tercih etmelerini söyleyen Müdür Yazıcı bir açıklama yaptı. DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN Yazıcı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Burası daha ahlaklı bir gelecek için. Biz Darıca Şehit Murat Tevlim Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak sizlere iyi bir gelecek vadetmiyor iyi bir karakter eğitimi, iyi bir insan olabilme yolunda yepyeni adımlar atmayı vadediyoruz. Gençler; gelin hep beraber daha güçlü bir Türkiye için, daha iyi bir insan olabilme yolunda hep beraber çalışalım. Hepinizi okulumuza bekliyorum.” HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Darıca Şehit Murat Tevlim Anadolu İmam Hatip Lisesi tercih yapacak lise adayları için çağrıda bulundu. Liseye geçiş sınavları korona gölgesinde yapıldı. Öğrenciler heyecanla sınav sonuçlarını beklerken, liseler tanıtım videolarını çekmeye başladı. İlk tanıtım videosu Darıca Şehit Murat Tevlim Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde geldi. Okul müdürü Lokman Yazıcı lise adaylarını okula davet etti. Daha iyi bir gelecek değil de daha iyi bir karakter eğitimi için okullarını tercih etmelerini söyleyen Müdür Yazıcı bir açıklama yaptı.

DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN

Yazıcı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Burası daha ahlaklı bir gelecek için. Biz Darıca Şehit Murat Tevlim Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak sizlere iyi bir gelecek vadetmiyor iyi bir karakter eğitimi, iyi bir insan olabilme yolunda yepyeni adımlar atmayı vadediyoruz. Gençler; gelin hep beraber daha güçlü bir Türkiye için, daha iyi bir insan olabilme yolunda hep beraber çalışalım. Hepinizi okulumuza bekliyorum.”

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.