Liseli öğrencilerden alkışlanacak davranış

Darıca 03.05.2019 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Liseli öğrencilerden alkışlanacak davranış

Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kızılay Kulübü öğrencileri, Darıca ve Tavşancıl’da sokak hayvanlarının mama ve su ihtiyaçlarını karşıladı.

Darıca ve Tavşancıl sahilinde vatandaşların sokak hayvanlarına karşı dikkatini arttırmak amacıyla Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kızılay Kulübü öğrencileri sokak hayvanlarına 75 kilo mama dağıttı.  Mama dağıtımı ile ilgili olarak açıklamada bulunan Okul Müdürü Selim Akbulut, “Öğrencilerimiz ile birlikte sosyal sorumluluk projeleri kapsamında farkındalık yaratmak adına ‘Empatim topluluğu’ kurduk. Hiç sokağında kedi ya da köpeğe mama vermemiş, dikkatini çekmemiş insanlara ulaşmak istiyoruz.  Amacımız halkta bilinç uyandırmak. Onlar bir kedi, bir köpek beslediklerinde bunun mutluluk hissiyatına vardıklarında daha mutlu olduklarında eminiz ki biz olmadan da kedi ve köpek besleyecekler. Amacımız tamamen insanlarda farkındalık yaratmak. Öğrencilerimizin akademik başarısının yanı sıra, sosyal ve kültürel alanda yaptıkları her türlü etkinlikte maddi ve manevi destek olacağız.  Öğrencilerimize sağduyulu davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. KÜBRA AKABALI  
Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kızılay Kulübü öğrencileri, Darıca ve Tavşancıl’da sokak hayvanlarının mama ve su ihtiyaçlarını karşıladı.

Darıca ve Tavşancıl sahilinde vatandaşların sokak hayvanlarına karşı dikkatini arttırmak amacıyla Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kızılay Kulübü öğrencileri sokak hayvanlarına 75 kilo mama dağıttı.  Mama dağıtımı ile ilgili olarak açıklamada bulunan Okul Müdürü Selim Akbulut, “Öğrencilerimiz ile birlikte sosyal sorumluluk projeleri kapsamında farkındalık yaratmak adına ‘Empatim topluluğu’ kurduk. Hiç sokağında kedi ya da köpeğe mama vermemiş, dikkatini çekmemiş insanlara ulaşmak istiyoruz.  Amacımız halkta bilinç uyandırmak. Onlar bir kedi, bir köpek beslediklerinde bunun mutluluk hissiyatına vardıklarında daha mutlu olduklarında eminiz ki biz olmadan da kedi ve köpek besleyecekler. Amacımız tamamen insanlarda farkındalık yaratmak. Öğrencilerimizin akademik başarısının yanı sıra, sosyal ve kültürel alanda yaptıkları her türlü etkinlikte maddi ve manevi destek olacağız.  Öğrencilerimize sağduyulu davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.