19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Liseli Öğrencilerden Huzurevine Ziyaret

Gebze 09.11.2018 - 14:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Liseli Öğrencilerden Huzurevine Ziyaret

Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi, değerler eğitimi projesi kapsamında Gebze Huzurevi’ne ziyarette bulundu. Huzurevi sakinleri ile sohbet ederek vakit geçiren öğrenciler, hediyeleşmeyi de ihmal etmedi. Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Selim Akbulut, “Değerler eğitimi projesi kapsamında öğrencilerimiz Gebze Huzurevi’ni ziyaret etti. Öğrencilerimiz ziyarette huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenerek sohbet etti. Gerçekleştirdiğimiz ziyarette öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ayrıca huzurevi sakinleri ile hediyeleştiler. Ziyaretimizin sonuna doğru birlikte şarkılar söyleyerek huzurevi sakinlerine moral olduk.” dedi. KÜBRA AKABALI

Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi, değerler eğitimi projesi kapsamında Gebze Huzurevi’ne ziyarette bulundu. Huzurevi sakinleri ile sohbet ederek vakit geçiren öğrenciler, hediyeleşmeyi de ihmal etmedi. Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Selim Akbulut, “Değerler eğitimi projesi kapsamında öğrencilerimiz Gebze Huzurevi’ni ziyaret etti. Öğrencilerimiz ziyarette huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenerek sohbet etti. Gerçekleştirdiğimiz ziyarette öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ayrıca huzurevi sakinleri ile hediyeleştiler. Ziyaretimizin sonuna doğru birlikte şarkılar söyleyerek huzurevi sakinlerine moral olduk.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.