19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Loca Life Cafe Darıca’da açıldı!

Darıca 08.08.2017 - 13:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Loca Life Cafe Darıca’da açıldı!

Loca Life Cafe & Restaurant farklı tarzı ve tecrübeli ekibi ile Darıca’da hizmete açıldı.

Loca Life Cafe & Restaurant farklı tarzı ve tecrübeli ekibi ile Darıca’da hizmete açıldı. Loca Life Cafe & Restaurant, Darıca’da yaptığı resmi açılışla göz kamaştırdı. Baba Mehmet Nuri Günay ve oğulları İshak & Yakup Günay’ın ortak açtığı Loca Life Cafe & Restaurant Kazım Karabekir Mahallesi İstasyon Caddesi’nde (Ziraat Bankası Karşısı) Darıca’da hizmete girdi. AÇIK HAVADA TÜRK SİNEMASI KEYFİ Farklı tarzı ve tecrübeli ekibi ile Darıca’da hizmet vermeye başlayan Loca Life Cafe & Restaurant’ta Canlı müzik ve açık havada Türk Sineması keyfini de yaşanacak. İşletme sahipleri Baba Mehmet Nuri Günay ve oğulları İshak & Yakup Günay Darıca’ya böyle bir mekânı kazandırmanın mutluluğu içinde olduklarını söyleyerek böyle bir günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkürü borç bildiklerini ifade etti. Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek katılımcılara ikramlarda bulunuldu.
Loca Life Cafe & Restaurant farklı tarzı ve tecrübeli ekibi ile Darıca’da hizmete açıldı.

Loca Life Cafe & Restaurant farklı tarzı ve tecrübeli ekibi ile Darıca’da hizmete açıldı.

Loca Life Cafe & Restaurant, Darıca’da yaptığı resmi açılışla göz kamaştırdı. Baba Mehmet Nuri Günay ve oğulları İshak & Yakup Günay’ın ortak açtığı Loca Life Cafe & Restaurant Kazım Karabekir Mahallesi İstasyon Caddesi’nde (Ziraat Bankası Karşısı) Darıca’da hizmete girdi.

AÇIK HAVADA TÜRK SİNEMASI KEYFİ

Farklı tarzı ve tecrübeli ekibi ile Darıca’da hizmet vermeye başlayan Loca Life Cafe & Restaurant’ta Canlı müzik ve açık havada Türk Sineması keyfini de yaşanacak. İşletme sahipleri Baba Mehmet Nuri Günay ve oğulları İshak & Yakup Günay Darıca’ya böyle bir mekânı kazandırmanın mutluluğu içinde olduklarını söyleyerek böyle bir günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkürü borç bildiklerini ifade etti. Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.