LPG’li araç otoparkta!

Ekonomi 20.03.2019 - 09:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

LPG’li araç otoparkta!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, LPG'li araçlara otopark izninin yönetmelikte yapılacak düzenlemeyle çözülebileceğini belirterek, "Bir yönetmelik değişikliğiyle halledilebiliyor. Nisan bitmeden bu düzenlemeyi hayata geçiririz diye düşünüyoruz. Vatandaşımıza böyle bir müjde verelim" dedi. Kurum, şunları söyledi: "67 ildeki 50 bin sosyal konut için 6 Mart'tan bu yana 250 bin başvuru geldi. 50 bine 2019 içerisinde başlıyoruz. 81 ile yaygınlaştıracağız. 250 binin üzerinde talep olması durumunda da karşılayacağız. Poşet kullanımında yüzde 80'e varan azalma sağlandı. Emlak Katılım Bankası 21 Mart itibarıyla bankacılık faaliyetlerine başlayacak.".

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'li araçlara  izninin yönetmelikte yapılacak düzenlemeyle çözülebileceğini belirterek, "Bir yönetmelik değişikliğiyle halledilebiliyor. Nisan bitmeden bu düzenlemeyi hayata geçiririz diye düşünüyoruz. Vatandaşımıza böyle bir müjde verelim" dedi. , şunları söyledi: "67 ildeki 50 bin sosyal konut için 6 Mart'tan bu yana 250 bin başvuru geldi. 50 bine 2019 içerisinde başlıyoruz. 81 ile yaygınlaştıracağız. 250 binin üzerinde talep olması durumunda da karşılayacağız. Poşet kullanımında yüzde 80'e varan azalma sağlandı. Emlak Katılım Bankası 21 Mart itibarıyla bankacılık faaliyetlerine başlayacak.".

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.