Lüks Otomobil Hırsızları Yakalandı

Kocaeli 28.03.2016 - 16:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Lüks Otomobil Hırsızları Yakalandı

Kocaeli’nin farklı ilçelerinde 4 lüks otomobil çalarak, çaldıkları araçlarla 4 iş yerini de soyan hırsızlar yakalandı.

Edinilen bilgiye göre,  Kocaeli'nin  İzmit, Körfez ve  Gebze ilçelerinde 4 adet lüks otomobil ve 3 araç plakası çalarak 4 iş yerini de soyan hırsızlar,  Kocaeli  Emniyet Müdürlüğü  Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucunda yakalandı.  İzmit, Körfez ve  Gebze'den gelen hırsızlık haberleri sonrasında başlatılan çalışma ile A.M. (32)  Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, R.Ö.(35) ise  İstanbulSabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alınarak  Kocaeli Emniyeti'ne getirildi. Hırsızlık olaylarına karışan R.D.(35) adlı kişinin ise daha önce yakalanarak cezaevine gönderildiği belirlendi. Hırsızların, 2014-2015 model lüks araçların camlarını kırarak torpidoda bulunan yedek anahtar ile araçları çaldıkları ve çaldıkları araçlara başka plakalar takarak hırsızlık yaparken kullandıkları belirlendi.  Polis ekipleri tarafından yakalanarak emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan R.Ö.'nün 3 yıl 6 ay, R.Ö.'nün de 14 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasından araması olduğu öğrenildi. 
Kocaeli’nin farklı ilçelerinde 4 lüks otomobil çalarak, çaldıkları araçlarla 4 iş yerini de soyan hırsızlar yakalandı.

Edinilen bilgiye göre,  Kocaeli'nin  İzmit, Körfez ve  Gebze ilçelerinde 4 adet lüks otomobil ve 3 araç plakası çalarak 4 iş yerini de soyan hırsızlar,  Kocaeli  Emniyet Müdürlüğü  Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucunda yakalandı.  İzmit, Körfez ve  Gebze'den gelen hırsızlık haberleri sonrasında başlatılan çalışma ile A.M. (32)  Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, R.Ö.(35) ise  İstanbulSabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alınarak  Kocaeli Emniyeti'ne getirildi. Hırsızlık olaylarına karışan R.D.(35) adlı kişinin ise daha önce yakalanarak cezaevine gönderildiği belirlendi.

Hırsızların, 2014-2015 model lüks araçların camlarını kırarak torpidoda bulunan yedek anahtar ile araçları çaldıkları ve çaldıkları araçlara başka plakalar takarak hırsızlık yaparken kullandıkları belirlendi.  
Polis ekipleri tarafından yakalanarak emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan R.Ö.'nün 3 yıl 6 ay, R.Ö.'nün de 14 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasından araması olduğu öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.