Lütfen sokakta değil, evde kalın!

Gebze 19.03.2020 - 09:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Lütfen sokakta değil, evde kalın!

Ülkemizdeki koronavirüs salgınının şakası yok. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'deki vaka sayısının yükseldiğini açıklayarak önlemler konusunda herkesi duyarlı olmaya davet etti. Ancak sokaktaki manzara görenlere “lütfen biraz daha dikkat” dedirtti. VATANDAŞ PEK TAKMIYOR Ülkemizdeki koronavirüs salgını vaka sayısı 98’e ulaştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, "Koronavirüsle mücadelemizde ilk kez bir hastamı kaybettim." ifadelerini kullandı. Salgın tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ciddi tehdit oluşturuyor. Sağlık bakanlığının ve yetkililerin söylediklerini harfiyen yapmak ve uyarılara kulak asmak önceliğimiz. Ancak görünen o ki vatandaşlarımız koronavirüs salgını konusunda henüz yüzde yüz olarak ciddi değil. YAŞLILAR “PES” DEDİRTTİ Gebze'deki sokaklarda tablo her şeyi anlatıyor. Gebzeli vatandaşların kalabalık görüntüsü, koronavirüs konusunda henüz duyarlı olmadıklarını ve uzmanların “mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayın” uyarılarını hiç dikkate almadıklarını ispatlıyor.  Özellikle Mustafa Paşa Camii çevresindeki banklarda gün boyu oturan yaşlıların, hastalığa yakalanma riski en yüksek grup olmalarına karşın, bu duruma aldırış etmeden rahat davranmaları görenlere “pes” dedirtirken tablo objektifimize böyle yansıdı. HABER: R.SILA GÜVENÇ

Ülkemizdeki koronavirüs salgınının şakası yok. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'deki vaka sayısının yükseldiğini açıklayarak önlemler konusunda herkesi duyarlı olmaya davet etti. Ancak sokaktaki manzara görenlere “lütfen biraz daha dikkat” dedirtti.

VATANDAŞ PEK TAKMIYOR

Ülkemizdeki koronavirüs salgını vaka sayısı 98’e ulaştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, "Koronavirüsle mücadelemizde ilk kez bir hastamı kaybettim." ifadelerini kullandı. Salgın tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ciddi tehdit oluşturuyor. Sağlık bakanlığının ve yetkililerin söylediklerini harfiyen yapmak ve uyarılara kulak asmak önceliğimiz. Ancak görünen o ki vatandaşlarımız koronavirüs salgını konusunda henüz yüzde yüz olarak ciddi değil.

YAŞLILAR “PES” DEDİRTTİ

Gebze'deki sokaklarda tablo her şeyi anlatıyor. Gebzeli vatandaşların kalabalık görüntüsü, koronavirüs konusunda henüz duyarlı olmadıklarını ve uzmanların “mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayın” uyarılarını hiç dikkate almadıklarını ispatlıyor.  Özellikle Mustafa Paşa Camii çevresindeki banklarda gün boyu oturan yaşlıların, hastalığa yakalanma riski en yüksek grup olmalarına karşın, bu duruma aldırış etmeden rahat davranmaları görenlere “pes” dedirtirken tablo objektifimize böyle yansıdı.

HABER: R.SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.