19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Lütfü Türkkan Çizik Yedi!

Siyaset 13.08.2018 - 15:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Lütfü Türkkan Çizik Yedi!

İYİ Parti'de Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) listeleri belli oldu.

İYİ Parti 2. Olağanüstü Kurultayı'nda listeler belli oldu. Önceki yönetimde Genel İdare Kurulu üyesi olan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Üyesi olan Lütfü Türkkan yeni listeye alınmayarak üstü çizildi. 24 Haziran'da Kocaeli'nden milletvekili adayı yapılan Ali Türkşen ise listede yerini aldı. DURMUŞ VE SÖNMEZ DE LİSTEDE YOK Öte yandan, önceki kongrede Merkez Disiplin Kurulu'na seçilen Ruhittin Sönmez ve Cumali Durmuş'a bu kurultayda yer verilmedi. İŞTE GENEL İDARE KURULU ASİL LİSTE Feridun Bahşi, Adnan Şefik Çirkin, Ali Işıner Hamşioğlu, Baha Cankut Sarıtaş, Ethem Baykal, Mine Baş, Kadriye Ünler, Ali Kamış, Özcan Pehlivanoğlu, Beril Gümüş, Adil Erkoç
İYİ Parti'de Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) listeleri belli oldu.

İYİ Parti 2. Olağanüstü Kurultayı'nda listeler belli oldu. Önceki yönetimde Genel İdare Kurulu üyesi olan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Üyesi olan Lütfü Türkkan yeni listeye alınmayarak üstü çizildi. 24 Haziran'da Kocaeli'nden milletvekili adayı yapılan Ali Türkşen ise listede yerini aldı.

DURMUŞ VE SÖNMEZ DE LİSTEDE YOK

Öte yandan, önceki kongrede Merkez Disiplin Kurulu'na seçilen Ruhittin Sönmez ve Cumali Durmuş'a bu kurultayda yer verilmedi.

İŞTE GENEL İDARE KURULU ASİL LİSTE

Feridun Bahşi, Adnan Şefik Çirkin, Ali Işıner Hamşioğlu, Baha Cankut Sarıtaş, Ethem Baykal, Mine Baş, Kadriye Ünler, Ali Kamış, Özcan Pehlivanoğlu, Beril Gümüş, Adil Erkoç

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.