Lyon Maçı Öncesi Kara Haber

Spor 17.04.2017 - 23:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Lyon Maçı Öncesi Kara Haber

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanşındaki Lyon maçına hazırlanan Beşiktaş'ta ...

EFA  Avrupa Ligi çeyrek final rövanşında  Lyon ile karşılaşacak olan  Beşiktaş, bu akşam yaptığı idman ile hazırlıklarını sürdürdü. Başkan  Fikret Orman ve 2. başkan  Ahmet Nur Çebi'nin de izlediği idman  Şenol Güneş yönetiminde 1.5 saat sürdü. QUARESMA BİREYSEL ÇALIŞTI Oynayıp oynamayacağı merakla beklenen  Quaresma takım idmanına yine katılmadı. Bireysel antrenör eşliğinde kuvvet çalışmaları gerçekleştiren Portekizli yıldız, minik bir taraftar ile paslaşma da yaptı.  Quaresma'nın yarın yapılacak idmanda denenmesi bekleniyor.   Takım toplantısı ve ısınma oyunları ile başlayan idman top kapma ve minik kale maç ile devam etti. İdman ikinci bölümde yapılan taktik çift kale maç ile sona erdi. ADRİANO VE RHODOLFO İDMANI BIRAKTI Öte yandan antrenman devam ederken sol arka adalesinde ağrı hisseden Adriano ve yine ağrı hisseden Rhodolfo idmanı yarıda bıraktı. Adriano'nun tedbir amaçlı yarıda bıraktığı ve kontrollerinin yarın yapılacağı öğrenildi.
UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanşındaki Lyon maçına hazırlanan Beşiktaş'ta ...

EFA  Avrupa Ligi çeyrek final rövanşında  Lyon ile karşılaşacak olan  Beşiktaş, bu akşam yaptığı idman ile hazırlıklarını sürdürdü.

Başkan  Fikret Orman ve 2. başkan  Ahmet Nur Çebi'nin de izlediği idman  Şenol Güneş yönetiminde 1.5 saat sürdü.

QUARESMA BİREYSEL ÇALIŞTI

Oynayıp oynamayacağı merakla beklenen  Quaresma takım idmanına yine katılmadı. Bireysel antrenör eşliğinde kuvvet çalışmaları gerçekleştiren Portekizli yıldız, minik bir taraftar ile paslaşma da yaptı.  Quaresma'nın yarın yapılacak idmanda denenmesi bekleniyor.

 

Takım toplantısı ve ısınma oyunları ile başlayan idman top kapma ve minik kale maç ile devam etti. İdman ikinci bölümde yapılan taktik çift kale maç ile sona erdi.

ADRİANO VE RHODOLFO İDMANI BIRAKTI

Öte yandan antrenman devam ederken sol arka adalesinde ağrı hisseden Adriano ve yine ağrı hisseden Rhodolfo idmanı yarıda bıraktı. Adriano'nun tedbir amaçlı yarıda bıraktığı ve kontrollerinin yarın yapılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.