Lys'ye Artık Gebze'de de Girebilecek

Gebze 04.04.2017 - 15:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Lys'ye Artık Gebze'de de Girebilecek

Öğrenciler Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) Lefkoşa ve 81 il merkeziyle birlikte 34 ilçe merkezinde de girebilecek.

Lys'ye Artık 34 Ilçede de Girebilecek 41 dakika önce Öğrenciler Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) Lefkoşa ve 81 il merkeziyle birlikte 34 ilçe merkezinde de girebilecek. Öğrenciler Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) Lefkoşa ve 81 il merkeziyle birlikte 34 ilçe merkezinde de girebilecek. ÖSYM tarafından yapılan duyuruda sınava girilebilecek olan ilçeler şu şekilde açıklandı : " Adana -  Ceyhan, Kocaeli-Gölcük,  Adana -  Kozan, Kocaeli-Körfez, Ankara-Polatlı, Konya-Ereğli, Antalya-Alanya, Manisa-Akhisar, Antalya-Manavgat, Manisa-Salihli, Aydın-Nazilli, Manisa-Turgutlu, Balıkesir-Bandırma, Kahramanmaraş-Elbistan, Bursa-İnegöl, Muğla-Fethiye, Diyarbakır-Bismil, Ordu-Ünye, Diyarbakır-Ergani, Samsun-Bafra, Gaziantep-Nizip, Samsun-Çarşamba, Hatay-Dörtyol, Tekirdağ-Çorlu, Hatay-İskenderun,Tokat-Erbaa, Mersin-Tarsus, Şanlıurfa-Siverek, İzmir-Menemen, Van-Erciş, Kırklareli-Lüleburgaz, Zonguldak-Ereğli, Kocaeli-Gebze, Osmaniye-Kadirli". (İHA)
Öğrenciler Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) Lefkoşa ve 81 il merkeziyle birlikte 34 ilçe merkezinde de girebilecek.

Lys'ye Artık 34 Ilçede de Girebilecek

41 dakika önce

Öğrenciler Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) Lefkoşa ve 81 il merkeziyle birlikte 34 ilçe merkezinde de girebilecek.

Lys'ye Artık 34 Ilçede de Girebilecek, System.String[]
Öğrenciler Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) Lefkoşa ve 81 il merkeziyle birlikte 34 ilçe merkezinde de girebilecek. ÖSYM tarafından yapılan duyuruda sınava girilebilecek olan ilçeler şu şekilde açıklandı :

Adana -  Ceyhan, Kocaeli-Gölcük,  Adana -  Kozan, Kocaeli-Körfez, Ankara-Polatlı, Konya-Ereğli, Antalya-Alanya, Manisa-Akhisar, Antalya-Manavgat, Manisa-Salihli, Aydın-Nazilli, Manisa-Turgutlu, Balıkesir-Bandırma, Kahramanmaraş-Elbistan, Bursa-İnegöl, Muğla-Fethiye, Diyarbakır-Bismil, Ordu-Ünye, Diyarbakır-Ergani, Samsun-Bafra, Gaziantep-Nizip, Samsun-Çarşamba, Hatay-Dörtyol, Tekirdağ-Çorlu, Hatay-İskenderun,Tokat-Erbaa, Mersin-Tarsus, Şanlıurfa-Siverek, İzmir-Menemen, Van-Erciş, Kırklareli-Lüleburgaz, Zonguldak-Ereğli, Kocaeli-Gebze, Osmaniye-Kadirli".

(İHA)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.