LYS'ye geç kaldı ve...

10.06.2017 - 15:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

LYS'ye geç kaldı ve...

Üniversiteye geçiş için ikinci aşama LYS'nin ilk oturumu olan LYS-4 başladı. Geç kaldıkları için sınava alınmayan öğrencilerden biri gözyaşları içinde sınav belgesini yırtarak çöpe attı.  Üniversiteye geçiş için ikinci aşama LYS'nin ilk oturumu olan LYS-4 Sosyal Bilimler Sınavı başladı. Geç kaldıkları için sınava alınmayan öğrenciler büyük üzüntü yaşarken, bir üniversite adayı gözyaşları içinde sınav belgesini yırtarak çöpe attı. YİNE GEÇ KALANLAR OLDU Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) LYS-4 Sosyal Bilimler Sınavıyla başladı. Saat 09:45'te tüm öğrenciler sınıflara alınırken, günlerdir ÖSYM tarafından yapılan 'sınava geç kalan öğrenciler alınmayacaktır' uyarılarına rağmen bazı öğrenciler geç kaldı. 1 DAKİKA GEÇ KALAN ÖĞRENCİLER DAKİKALARCA DİL DÖKTÜ AMA OLMADI Sınava 1 dakika kadar geç kalan öğrenciler, dakikalarca görevlilere dil döktü.  HABERİN VİDEOSU ALTTADIR

Üniversiteye geçiş için ikinci aşama LYS'nin ilk oturumu olan LYS-4 başladı. Geç kaldıkları için sınava alınmayan öğrencilerden biri gözyaşları içinde sınav belgesini yırtarak çöpe attı. 

Üniversiteye geçiş için ikinci aşama LYS'nin ilk oturumu olan LYS-4 Sosyal Bilimler Sınavı başladı. Geç kaldıkları için sınava alınmayan öğrenciler büyük üzüntü yaşarken, bir üniversite adayı gözyaşları içinde sınav belgesini yırtarak çöpe attı.

YİNE GEÇ KALANLAR OLDU

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) LYS-4 Sosyal Bilimler Sınavıyla başladı. Saat 09:45'te tüm öğrenciler sınıflara alınırken, günlerdir ÖSYM tarafından yapılan 'sınava geç kalan öğrenciler alınmayacaktır' uyarılarına rağmen bazı öğrenciler geç kaldı.

1 DAKİKA GEÇ KALAN ÖĞRENCİLER DAKİKALARCA DİL DÖKTÜ AMA OLMADI

Sınava 1 dakika kadar geç kalan öğrenciler, dakikalarca görevlilere dil döktü. 

HABERİN VİDEOSU ALTTADIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.