Maaşlar Yarın Ödeniyor

Ekonomi 13.04.2017 - 16:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Maaşlar Yarın Ödeniyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, büyükanne projesinde yarın ödemelerin yapılacağını açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre büyükanneye torun maaşı ödemesi yarın başlıyor. ÖDEMELER 12 AY SÜREYLE VERİLECEK Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın (ÇSGB) başlattığı Büyükanne Projesi'nde 10 il de torun maaşı almaya hak kazanan 6 bin 500 aile bakanlığın internet sitesinden ilan edilmişti. ÇSGB Büyükanne Projesi kapsamında torun maaşı almaya hak kazananların 12 ay süreyle 425 TL karşılıksız maddi destek alacaklar. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın açıklamasına göre ödemeler yarından itibaren başlıyor.   105 BİN KİŞİ BAŞVURMUŞTU Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Büyükanne Projesine 105 bin kişinin başvuru yaptığını açıklamıştı. Bu başvurulardan 27 bin tanesi uygunluk kriterlerine uyarken 27 bin kişi içinden ilk etapta 6 bin 500 kişi seçilmişti. Bakan, daha önce yaptığı açıklamada bu kriterleri ailenin gelir düzeyi, çocuk sayısı, doğumun normal veya sezeryan doğum olması, büyükannenin sağlığı ve yaşı olarak açıklamıştı. Bir yıl sürecek pilot uygulama sonrası verim alınması durumunda torun maaşı kriterlere uyan tüm ailelere verilecek
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, büyükanne projesinde yarın ödemelerin yapılacağını açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre büyükanneye torun maaşı ödemesi yarın başlıyor.

ÖDEMELER 12 AY SÜREYLE VERİLECEK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın (ÇSGB) başlattığı Büyükanne Projesi'nde 10 il de torun maaşı almaya hak kazanan 6 bin 500 aile bakanlığın internet sitesinden ilan edilmişti. ÇSGB Büyükanne Projesi kapsamında torun maaşı almaya hak kazananların 12 ay süreyle 425 TL karşılıksız maddi destek alacaklar. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın açıklamasına göre ödemeler yarından itibaren başlıyor.

 

105 BİN KİŞİ BAŞVURMUŞTU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Büyükanne Projesine 105 bin kişinin başvuru yaptığını açıklamıştı. Bu başvurulardan 27 bin tanesi uygunluk kriterlerine uyarken 27 bin kişi içinden ilk etapta 6 bin 500 kişi seçilmişti. Bakan, daha önce yaptığı açıklamada bu kriterleri ailenin gelir düzeyi, çocuk sayısı, doğumun normal veya sezeryan doğum olması, büyükannenin sağlığı ve yaşı olarak açıklamıştı. Bir yıl sürecek pilot uygulama sonrası verim alınması durumunda torun maaşı kriterlere uyan tüm ailelere verilecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.