19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Maaşları yüzde yüz arttıracağız!”

Gebze 01.07.2019 - 17:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Maaşları yüzde yüz arttıracağız!”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı kahvaltı programında bir araya geldi. Programda konuşan il başkanı Aras, “İktidar olduğumuz anda yüzde yüz maaş artışları yapacağız” dedi.

İstasyon Mahalle Başkanlığında düzenlenen kahvaltı programına İl Başkanı Mehmet Aras ile birlikte İl Teşkilat Başkanı Cevdet Cepil İlçe Başkanı Engin Kılıç ile birlikte il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri STK temsilcileri ve çok sayıda mahalleli katıldı.  Mahalle Başkanı Yakup Karatay, “Yeniden Refah Partisi olarak Gebze İstasyon Mahallesi Teşkilatı tarafından düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltımıza, katılımlarınızdan dolayı hepinize İstasyon Mahallesi yönetimi adına teşekkür ediyorum” dedi. Mahalle başkanı Karatay’ın ardından Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin kılıç bir konuşma yaptı. Başkan Kılıç, “Gayemiz tüm insanlığın Refahına vesile olmak bunun için bir an önce Yeniden Refah Partisinin iktidar olması için çalışmalıyız. İşte bu yüzden kısa bir sürede teşkilatlanmasını tamamlayan ve lokal tutan mahalle teşkilatımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. İLK SEÇİMDE İKTİDAR OLACAĞIZ Programda son olarak Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras konuştu. Başkan Aras, “Partimize halkın çok yoğun kesimlerinden teveccüh gelmektedir. İnsanımız milletin kurtuluşunu ve birlikteliğini sağlayacak gücün milli görüş anlayışı olduğunun bilincindedir. Halkın ekonomik yönden bunaldığını bu ekonomik sıkıntıdan çıkmanın yolunun da Yeniden Refah Partisinden geçtiğini söylemek istiyorum. İktidar olduğumuz anda yüzde yüz maaş artışları yapacağız. Göreceksiniz ilk seçimde Yeniden Refah Partimiz iktidara gelecektir” şeklinde konuştu.
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı kahvaltı programında bir araya geldi. Programda konuşan il başkanı Aras, “İktidar olduğumuz anda yüzde yüz maaş artışları yapacağız” dedi.

İstasyon Mahalle Başkanlığında düzenlenen kahvaltı programına İl Başkanı Mehmet Aras ile birlikte İl Teşkilat Başkanı Cevdet Cepil İlçe Başkanı Engin Kılıç ile birlikte il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri STK temsilcileri ve çok sayıda mahalleli katıldı.  Mahalle Başkanı Yakup Karatay, “Yeniden Refah Partisi olarak Gebze İstasyon Mahallesi Teşkilatı tarafından düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltımıza, katılımlarınızdan dolayı hepinize İstasyon Mahallesi yönetimi adına teşekkür ediyorum” dedi. Mahalle başkanı Karatay’ın ardından Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin kılıç bir konuşma yaptı. Başkan Kılıç, “Gayemiz tüm insanlığın Refahına vesile olmak bunun için bir an önce Yeniden Refah Partisinin iktidar olması için çalışmalıyız. İşte bu yüzden kısa bir sürede teşkilatlanmasını tamamlayan ve lokal tutan mahalle teşkilatımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İLK SEÇİMDE İKTİDAR OLACAĞIZ

Programda son olarak Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras konuştu. Başkan Aras, “Partimize halkın çok yoğun kesimlerinden teveccüh gelmektedir. İnsanımız milletin kurtuluşunu ve birlikteliğini sağlayacak gücün milli görüş anlayışı olduğunun bilincindedir. Halkın ekonomik yönden bunaldığını bu ekonomik sıkıntıdan çıkmanın yolunun da Yeniden Refah Partisinden geçtiğini söylemek istiyorum. İktidar olduğumuz anda yüzde yüz maaş artışları yapacağız. Göreceksiniz ilk seçimde Yeniden Refah Partimiz iktidara gelecektir” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.