Maç ne zaman oynanacak?

Spor 22.11.2016 - 21:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Maç ne zaman oynanacak?

Uzunköprüspor’da 6 futbolcu sınava girecek

Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı, Eğitim Kurumları Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Sınavı, açık öğretim lisesi ve mesleki açık öğretim lisesi sınavları ile açık öğretim ortaokulu sınavları bu hafta sonu yapılacak. Bu sınavlara girecek futbolcular nedeniyle özellikle Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden takımların son başvuruları tamamlandı. İKİ ASBAŞKAN NETLEŞTİ Haftasonu temsilcimiz Çayırovaspor’u ağırlayacak olan Uzunköprüspor dün gece yaptığı yönetim kurulu toplantısını Teknik Direktör Mustafa Ülkü’nün de katılımıyla gerçekleştirerek başvuru yapıp yapmayacağını karara bağladı. Takımda 6 futbolcunun bu sınavlara girmesine karşılık Pazar günü Çayorovaspor müsabakasını oynamayı tercih eden  kararı Kulüp Asbaşkanı Selçuk Akbulut gazetemize açıkladı. Çayırovaspor Asbaşkanı Abbas Sır’da  takımının bu başvuruyu yapmayacağını açıklamasının ardından iki takım arasındaki müsabaka Pazar günü oynanması yönünde netlik kazandı.
Uzunköprüspor’da 6 futbolcu sınava girecek

Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı, Eğitim Kurumları Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Sınavı, açık öğretim lisesi ve mesleki açık öğretim lisesi sınavları ile açık öğretim ortaokulu sınavları bu hafta sonu yapılacak. Bu sınavlara girecek futbolcular nedeniyle özellikle Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden takımların son başvuruları tamamlandı.

İKİ ASBAŞKAN NETLEŞTİ

Haftasonu temsilcimiz Çayırovaspor’u ağırlayacak olan Uzunköprüspor dün gece yaptığı yönetim kurulu toplantısını Teknik Direktör Mustafa Ülkü’nün de katılımıyla gerçekleştirerek başvuru yapıp yapmayacağını karara bağladı. Takımda 6 futbolcunun bu sınavlara girmesine karşılık Pazar günü Çayorovaspor müsabakasını oynamayı tercih eden  kararı Kulüp Asbaşkanı Selçuk Akbulut gazetemize açıkladı. Çayırovaspor Asbaşkanı Abbas Sır’da  takımının bu başvuruyu yapmayacağını açıklamasının ardından iki takım arasındaki müsabaka Pazar günü oynanması yönünde netlik kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.