MAÇ SONA ERDİ! 1-3

Spor 04.12.2016 - 12:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MAÇ SONA ERDİ! 1-3

  K.BULVARSPOR-GEBZESPOR MAÇI BİTTİ! 1-3 Dakika 90+3: Kartal Bulvarspor farkı 2'ye indiren golü kaybetti. 1-3  Dakika 84: Savunmanın hatasında araya giren Ahmet Şen bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı ve farkı 3'e çıkaran golü kaydetti.   GOOOOLLLL!!! Dakika 74: Hakan oyundan alındı, İbrahim Yay oyuna dahil oldu. Dakika 64: Hakan'ın sol kanattan ortasında Ahmet Şen harika bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi.   GOOOOLLLL!!! Dakika 58: Kartal Bulvarapor'da Ekrem sarı kart gördü. Dakika 52: Murat'ın ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Babacar topu ağlara gönderdi 0-1   GOOOLLL!!!   Dakika 50: Kartal Bulvarspor yine çok tehlikeli geldi. Sol kanattan yapılan ortaya kimseye dokunamadı ve kaleye paralel şekilde dışarı gitti.   İKİNCİ YARI BAŞLADI!     İLK YARI BİTTİ!   Dakika 43: Canberk'in ceza sahası dışından vuruşu dışarı gitti     Dakika 31: Geride kalan dakikalarda Gebzespor hücumda etkisiz kaldı. Topu üçüncü bölgeye taşımakta güçlük çekiyoruz. Dakika 25: Hakkı'nın etkisiz şutu kalecinin kontrolünde dışarı gitti. Dakika 20: Kartal Bulvar kontra ataktan tehlikeli geldi. Net pozisyonda kaleci Yusuf kalesinde devleşti. Dakika 16: Ev sahibi ekip gole çok yaklaştı. Kullanılan köşe vuruşunda kafa vuruşunu kaleci Yusuf çok iyi çıkardı. Dakika 12: Sol kanattan Murat'ın kullandığı serbest vuruşta kaleci topu yumrukla uzaklaştırdı Dakika 6: Kullanılan serbest vuruş barajdan geri döndü. Dönen top sonrasında kaleye sert şut farklı şekilde dışarı gitti. Dakika 5: Kartal Bulvarspor tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanacak. Dakika 3: Ahmet Şen'in yerden vuruşu kalecide kaldı.   MAÇ BAŞLADI!     Eskiçarşı taraftarı Kartal Bulvar Mimar Kubilay Köse  stadı'ndaki yerini aldı.         Her iki takım da sahaya çıktı.   Temsilcimiz Gebzespor yöneticilerinden Adem Yıldırım maç öncesi oldukça heyecanlı gözükürken objektiflerimize böyle yansıdı     Temsilcimiz Gebzespor maç öncesi objektiflere kadrosuyla poz verdi.      Kartal Bulvarspor takımı maç öncesi objektiflere kadrosuyla poz verdi.      Kartal Bulvarspor'un Teknik Direktörü Rıdvan Elmastaş maç öncesi sahaya çıkarak öğrencilerini izledi.        Kartal Bulvar Mimar Kubilay Köse       Efe Tanrıverdi  Volkan Altuntaş    Elif Yalçın      Çayırovaspor ve Vefaspor galibiyetleriyle müthiş bir hava yakalayan ve adım adım zirveye yürüyen Gebzespor, ligin 11.haftasında deplasmanda Kartal Bulvarspor ile karşılaşacak. Ligde oynadığı son maçında Tunaspor’a 2-1 kaybeden Kartal Bulvarspor karşısında sahaya 3 puan için çıkacak olan Mor Menekşeler, kritik virajı kayıpsız atlattığı taktirde ilk yarıyı lider bitirme hedefinde dev bir adım atacak. Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadı’nda oynanacak olan mücadele bugünsaat 14.00’da başlayacak.

 

K.BULVARSPOR-GEBZESPOR

MAÇI BİTTİ! 1-3

Dakika 90+3: Kartal Bulvarspor farkı 2'ye indiren golü kaybetti. 1-3 

Dakika 84: Savunmanın hatasında araya giren Ahmet Şen bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı ve farkı 3'e çıkaran golü kaydetti.

 

GOOOOLLLL!!!

Dakika 74: Hakan oyundan alındı, İbrahim Yay oyuna dahil oldu.

Dakika 64: Hakan'ın sol kanattan ortasında Ahmet Şen harika bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi.

 

GOOOOLLLL!!!

Dakika 58: Kartal Bulvarapor'da Ekrem sarı kart gördü.

Dakika 52: Murat'ın ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Babacar topu ağlara gönderdi 0-1

 

GOOOLLL!!!

 

Dakika 50: Kartal Bulvarspor yine çok tehlikeli geldi. Sol kanattan yapılan ortaya kimseye dokunamadı ve kaleye paralel şekilde dışarı gitti.

 

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

 

 

İLK YARI BİTTİ!

 

Dakika 43: Canberk'in ceza sahası dışından vuruşu dışarı gitti

 

 

Dakika 31: Geride kalan dakikalarda Gebzespor hücumda etkisiz kaldı. Topu üçüncü bölgeye taşımakta güçlük çekiyoruz.

Dakika 25: Hakkı'nın etkisiz şutu kalecinin kontrolünde dışarı gitti.

Dakika 20: Kartal Bulvar kontra ataktan tehlikeli geldi. Net pozisyonda kaleci Yusuf kalesinde devleşti.

Dakika 16: Ev sahibi ekip gole çok yaklaştı. Kullanılan köşe vuruşunda kafa vuruşunu kaleci Yusuf çok iyi çıkardı.

Dakika 12: Sol kanattan Murat'ın kullandığı serbest vuruşta kaleci topu yumrukla uzaklaştırdı

Dakika 6: Kullanılan serbest vuruş barajdan geri döndü. Dönen top sonrasında kaleye sert şut farklı şekilde dışarı gitti.

Dakika 5: Kartal Bulvarspor tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

Dakika 3: Ahmet Şen'in yerden vuruşu kalecide kaldı.

 

MAÇ BAŞLADI!

 

 

Eskiçarşı taraftarı Kartal Bulvar Mimar Kubilay Köse  stadı'ndaki yerini aldı.

 

 

 

 

Her iki takım da sahaya çıktı.

 

Temsilcimiz Gebzespor yöneticilerinden Adem Yıldırım maç öncesi oldukça heyecanlı gözükürken objektiflerimize böyle yansıdı

 

 

Temsilcimiz Gebzespor maç öncesi objektiflere kadrosuyla poz verdi. 

 

 

Kartal Bulvarspor takımı maç öncesi objektiflere kadrosuyla poz verdi. 

 

 

Kartal Bulvarspor'un Teknik Direktörü Rıdvan Elmastaş maç öncesi sahaya çıkarak öğrencilerini izledi.

 

 

 

 Kartal Bulvar Mimar Kubilay Köse       Efe Tanrıverdi  Volkan Altuntaş    Elif Yalçın   

 

Çayırovaspor ve Vefaspor galibiyetleriyle müthiş bir hava yakalayan ve adım adım zirveye yürüyen Gebzespor, ligin 11.haftasında deplasmanda Kartal Bulvarspor ile karşılaşacak. Ligde oynadığı son maçında Tunaspor’a 2-1 kaybeden Kartal Bulvarspor karşısında sahaya 3 puan için çıkacak olan Mor Menekşeler, kritik virajı kayıpsız atlattığı taktirde ilk yarıyı lider bitirme hedefinde dev bir adım atacak. Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadı’nda oynanacak olan mücadele bugünsaat 14.00’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.