19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Maç takvimi belli oldu mu?

Spor 02.05.2020 - 11:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Maç takvimi belli oldu mu?

Koronavirüsü nedeniyle alınan önlemler çerçevesinde, alt lig ve Süper Lig maçları ertelenmişti. Normalleşme takviminin gündeme gelmesinin ardından, Süper Lig'in başlayacağı tarihle ilgili bilgiler belli olmuştu. Yapılan son dakika açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun alt lig temsilcileriyle görüşme gerçekleştireceği duyuruldu. Peki, Maçlar seyircisiz mi oynanacak? TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Süper Lig ne zaman başlar? İşte, maçların başlayacağı tarihle ilgili ayrıntılar... Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, geçtiğimiz günlerde Süper Lig'in başlayacağı tarihle ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklama sonrası, maçlar ne zaman başlar? Maçlar seyircisiz mi oynanacak? soruları merak edilirken, Bakan Kasapoğlu'nun yapacağı kritik toplantı gündeme geldi. Gözler şimdi maçların başlayacağı tarihte. Peki, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maçları ne zaman başlayacak? İşte, o konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler. MAÇLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK? Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Lig'in yanı sıra TFF 2. ve 3. Lig kulüplerinin temsilcileriyle video konferans aracılığıyla yarın bir araya gelecek. Gençlik ve Spor Bakanlığından yapılan açıklamaya göre Bakan Kasapoğlu, saat 15.00'te, TFF 1. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı, 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı ile TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig kulüplerinin aralarında belirledikleri kulüp başkanlarıyla video konferans aracılığıyla bir toplantı gerçekleştirecek. Nihai kararın yapılan toplantı sonrası açıklanması bekleniyor. SÜPER LİG NE ZAMAN BAŞLAYACAK? Süper Lig'in başlayacağı tarihle ilgili Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil şu açıklamalarda bulunmuştu; En muhtemel senaryoları konuştuk. TFF Başkanı bize bu konularla ilgili bilgi verdi. Hem Avrupa'da, hem Türkiye'de bu maçların bitirilmesiyle ilgili yüksek bir irade var. Herkesin amacı, bir şekilde bu sezonu bitirmek olacak. En temel senaryo şöyle; Sayın TFF Başkanı söyledi. 12-13-14 Haziran'da liglerin tekrar başlaması ve kalan 8 maç ile kupanın 26 Temmuz'da bitirilmesi senaryosu önümüzde. MAÇLAR SEYİRCİSİZ Mİ OYNANACAK? Tek şehirde oynamak söz konusu değil. Maçlar seyircisiz oynanabilir. Bunların hepsinin aynı şehirde olması senaryosu söz konusu değil. Maçlar, takımların bulunduğu şehirlerde, gerekli sağlık koşulları sağlanacak şekilde devam edecek. Sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada kulüpler gelir kaybetti. Hiçbir geliri yok kulüplerin. Zaten kulüpler zor durumdaydı. Bugün, daha da zor duruma düştü. Bu konuda TFF ve Spor Bakanlığı olarak neler yapılabilir bunları tartıştık.

Koronavirüsü nedeniyle alınan önlemler çerçevesinde, alt lig ve Süper Lig maçları ertelenmişti. Normalleşme takviminin gündeme gelmesinin ardından, Süper Lig'in başlayacağı tarihle ilgili bilgiler belli olmuştu. Yapılan son dakika açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun alt lig temsilcileriyle görüşme gerçekleştireceği duyuruldu. Peki, Maçlar seyircisiz mi oynanacak? TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Süper Lig ne zaman başlar? İşte, maçların başlayacağı tarihle ilgili ayrıntılar...

Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, geçtiğimiz günlerde Süper Lig'in başlayacağı tarihle ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklama sonrası, maçlar ne zaman başlar? Maçlar seyircisiz mi oynanacak? soruları merak edilirken, Bakan Kasapoğlu'nun yapacağı kritik toplantı gündeme geldi. Gözler şimdi maçların başlayacağı tarihte. Peki, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maçları ne zaman başlayacak? İşte, o konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler.

MAÇLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Lig'in yanı sıra TFF 2. ve 3. Lig kulüplerinin temsilcileriyle video konferans aracılığıyla yarın bir araya gelecek. Gençlik ve Spor Bakanlığından yapılan açıklamaya göre Bakan Kasapoğlu, saat 15.00'te, TFF 1. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı, 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı ile TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig kulüplerinin aralarında belirledikleri kulüp başkanlarıyla video konferans aracılığıyla bir toplantı gerçekleştirecek.

Nihai kararın yapılan toplantı sonrası açıklanması bekleniyor.

SÜPER LİG NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Süper Lig'in başlayacağı tarihle ilgili Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil şu açıklamalarda bulunmuştu; En muhtemel senaryoları konuştuk. TFF Başkanı bize bu konularla ilgili bilgi verdi. Hem Avrupa'da, hem Türkiye'de bu maçların bitirilmesiyle ilgili yüksek bir irade var. Herkesin amacı, bir şekilde bu sezonu bitirmek olacak. En temel senaryo şöyle; Sayın TFF Başkanı söyledi. 12-13-14 Haziran'da liglerin tekrar başlaması ve kalan 8 maç ile kupanın 26 Temmuz'da bitirilmesi senaryosu önümüzde.

MAÇLAR SEYİRCİSİZ Mİ OYNANACAK?

Tek şehirde oynamak söz konusu değil. Maçlar seyircisiz oynanabilir. Bunların hepsinin aynı şehirde olması senaryosu söz konusu değil. Maçlar, takımların bulunduğu şehirlerde, gerekli sağlık koşulları sağlanacak şekilde devam edecek. Sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada kulüpler gelir kaybetti. Hiçbir geliri yok kulüplerin. Zaten kulüpler zor durumdaydı. Bugün, daha da zor duruma düştü. Bu konuda TFF ve Spor Bakanlığı olarak neler yapılabilir bunları tartıştık.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.