19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Macera Parkı Köşker’in takibinde

Gebze 02.02.2016 - 13:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Macera Parkı Köşker’in takibinde

Çalışmaların hızla devam ettiği Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı Projesi’nde incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Eskihisar’ı ve Gebze’yi bir turizm markası haline getirecek olan projeyi Ramazan sonrasında bayramla birlikte hizmete açmak istediklerini söyledi

103 DÖNÜM ARAZİ ÜZERİNDE Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in en önemli ve en geniş kapsamlı projelerinin başında gelen Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nda yapım ve inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Başkan yardımcısı Nilay Ayran ve ilgili birim müdürleriyle birlikte inşaat alanında incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Eskihisar Kalesi’nin yanında bulunan 103 dönümlük arazi üzerinde yapımına başlanan Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı projesiyle Gebze yeni bir cazibe merkezine kavuşmuş olacak. İÇERİSİNDE YOK YOK! Özgün tasarımlı oyun alanları, engelsiz oyun alanları, halk oyunları alanı, çim kızağı, tırmanma parkuru, kaya bahçeleri, flora tanıtım ve bitkisel bilgilendirme alanları, yöresel ürün satış alanları, su oyunları, yamaç kaydırakları ve kaydırak kuleleri, kır lokantası, denize hakim tepede içinde teras ve sosyal tesisleri bünyesinde barındıracak Macera ve Aksiyon Parkı Projesi’nde gelinen aşamaları yakından takip eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “18 aylık bir tamamlama süresini ön gördüğümüz projemizin 5. ayında alanda bulunan bina yapımları tamamlanmak üzere. Kocaeli’mize, Gebze’mize yeni bir cazibe merkezi kazandıracağını düşündüğümüz Macera ve Aksiyon Parkı’nı Ramazan sonrasında bayramla birlikte hizmete açmak istiyoruz. KALE DE DÜZENLENECEK Gebze’mizin denizle buluştuğu en müstesna yer olan Eskihisarımızda tarihi kalemizin yanı başında Osman Hamdi Bey Müze Evi, Körfez geçiş köprüsünün net olarak görüldüğü eşsiz güzellikteki manzarasıyla bölgemizi bir turizm markası haline getirecek projemize destek veren değerli Gebzeli hemşerilerimize de teşekkür ediyorum. Projemizin tamamlanmasıyla tarihi kalemizin çevre düzenlemesini de en kısa sürede tamamlayarak Eskihisarımızı her bir değeriyle entegre bir turizm markası haline getireceğiz. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Çalışmaların hızla devam ettiği Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı Projesi’nde incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Eskihisar’ı ve Gebze’yi bir turizm markası haline getirecek olan projeyi Ramazan sonrasında bayramla birlikte hizmete açmak istediklerini söyledi

103 DÖNÜM ARAZİ ÜZERİNDE

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in en önemli ve en geniş kapsamlı projelerinin başında gelen Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nda yapım ve inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Başkan yardımcısı Nilay Ayran ve ilgili birim müdürleriyle birlikte inşaat alanında incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Eskihisar Kalesi’nin yanında bulunan 103 dönümlük arazi üzerinde yapımına başlanan Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı projesiyle Gebze yeni bir cazibe merkezine kavuşmuş olacak.

İÇERİSİNDE YOK YOK!

Özgün tasarımlı oyun alanları, engelsiz oyun alanları, halk oyunları alanı, çim kızağı, tırmanma parkuru, kaya bahçeleri, flora tanıtım ve bitkisel bilgilendirme alanları, yöresel ürün satış alanları, su oyunları, yamaç kaydırakları ve kaydırak kuleleri, kır lokantası, denize hakim tepede içinde teras ve sosyal tesisleri bünyesinde barındıracak Macera ve Aksiyon Parkı Projesi’nde gelinen aşamaları yakından takip eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “18 aylık bir tamamlama süresini ön gördüğümüz projemizin 5. ayında alanda bulunan bina yapımları tamamlanmak üzere. Kocaeli’mize, Gebze’mize yeni bir cazibe merkezi kazandıracağını düşündüğümüz Macera ve Aksiyon Parkı’nı Ramazan sonrasında bayramla birlikte hizmete açmak istiyoruz.

KALE DE DÜZENLENECEK

Gebze’mizin denizle buluştuğu en müstesna yer olan Eskihisarımızda tarihi kalemizin yanı başında Osman Hamdi Bey Müze Evi, Körfez geçiş köprüsünün net olarak görüldüğü eşsiz güzellikteki manzarasıyla bölgemizi bir turizm markası haline getirecek projemize destek veren değerli Gebzeli hemşerilerimize de teşekkür ediyorum. Projemizin tamamlanmasıyla tarihi kalemizin çevre düzenlemesini de en kısa sürede tamamlayarak Eskihisarımızı her bir değeriyle entegre bir turizm markası haline getireceğiz. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.