Maceraya atılmaya var mısınız?

Kocaeli 29.04.2019 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Maceraya atılmaya var mısınız?

11. Kocaeli Kitap Fuarı’nda ziyaret eden Elif Sevencan, Kocaeli Kitap Fuarı mobil uygulamasıyla Hazine Avı görevlerini tamamlayarak hediye kitaplarını kazandı

11. Kocaeli Kitap Fuarı ziyaretçileri, Kocaeli Kitap Fuarı mobil uygulamasıyla eğlenceli bir maceraya atılıyor. Bu yıl ilk kez uygulanan Hazine Avı uygulaması ile “Kocaeli Kitap Fuarı” mobil uygulaması üzerinden Hazine Avı kare kod görevlerini geçip sosyal medya hesaplarında paylaşım yaparak hediye kitap kazanıyor. Kitap Fuarını ziyaret eden 15 yaşındaki Elif Sevencan, Kocaeli Kitap Fuarı uygulamasını indirdi ve kitap fuarı alanı içerisindeki Hazine Avı kare kodları bulunan yayın evlerini heyecanla gezerek hediye kitaplarını kazandı. Macera dolu zaman geçiren Elif, güzergâhı üzerindeki birçok kitabı inceleme fırsatı buldu MACERA MOBİL UYGULAMAYI İNDİREREK BAŞLIYOR 11. Kocaeli Kitap Fuarı gezmeye gelen Elif, Hazine Avına katılarak macera dolu bir gün geçirdi. Elif, Uluslararası Fuar Merkezi girişinde bulunan Hazine Avı kare kodunu cep telefonundan okutup, Kocaeli Kitap Fuarı mobil uygulamasını indirerek kitap macerasına başladı. Mobil uygulamayı indirdikten sonra girişte bulunan ilk kare kodunu okutan Elif’e A salonunda görev verildi. #KocaeliKitapFuarı HASTAG’İ Ardından bu salonun girişinde bulunan kare kodunu okutan Elif, 3 yayın evini gezdi. Gittiği yayın evleri stantlarında fotoğraf çekilerek #KocaeliKitapFuarı ve yayın evlerinin isimlerinin hastag’i ile Facebook, İnstagram ve Twitter sosyal medya hesaplarından paylaşım ve canlı yayın yaptı. Gittiği yayın evlerinde görevliler tarafından kendisine gösterilen kare kodları okutarak bir üst göreve geçen Elif, sıra sıra görevlerini tamamladı. Görev aşamalarında uygulama tarafından yönlendirilen Elif, son görevini yerine getirip yine uygulamanın yönlendirmesiyle Fuar Merkezi Yönetim Bürosuna gitti.   MACERA TAMAMLANDI, HEDİYE KİTAP KAZANDI Hazine Avı kare kodlarını takip ederek hem kitap fuarını gezen hem de gezdiği yayın evlerinin kitaplarını inceleyen Elif, heyecanlı aynı zamanda zevk dolu bir macera yaşadı. Tüm görevlerini başarıyla yapan Elif, son olarak Fuar Merkezi Yönetim Bürosuna giderek görevlerini tamamlandığı gösteren uygulama talimatını ilgili görevliye gösterdi. Hediye kitaplarını alan Elif, eğlenceli bir gün geçirmenin mutluluğuna yaşadı.
11. Kocaeli Kitap Fuarı’nda ziyaret eden Elif Sevencan, Kocaeli Kitap Fuarı mobil uygulamasıyla Hazine Avı görevlerini tamamlayarak hediye kitaplarını kazandı

11. Kocaeli Kitap Fuarı ziyaretçileri, Kocaeli Kitap Fuarı mobil uygulamasıyla eğlenceli bir maceraya atılıyor. Bu yıl ilk kez uygulanan Hazine Avı uygulaması ile “Kocaeli Kitap Fuarı” mobil uygulaması üzerinden Hazine Avı kare kod görevlerini geçip sosyal medya hesaplarında paylaşım yaparak hediye kitap kazanıyor. Kitap Fuarını ziyaret eden 15 yaşındaki Elif Sevencan, Kocaeli Kitap Fuarı uygulamasını indirdi ve kitap fuarı alanı içerisindeki Hazine Avı kare kodları bulunan yayın evlerini heyecanla gezerek hediye kitaplarını kazandı. Macera dolu zaman geçiren Elif, güzergâhı üzerindeki birçok kitabı inceleme fırsatı buldu

MACERA MOBİL UYGULAMAYI İNDİREREK BAŞLIYOR

11. Kocaeli Kitap Fuarı gezmeye gelen Elif, Hazine Avına katılarak macera dolu bir gün geçirdi. Elif, Uluslararası Fuar Merkezi girişinde bulunan Hazine Avı kare kodunu cep telefonundan okutup, Kocaeli Kitap Fuarı mobil uygulamasını indirerek kitap macerasına başladı. Mobil uygulamayı indirdikten sonra girişte bulunan ilk kare kodunu okutan Elif’e A salonunda görev verildi.

#KocaeliKitapFuarı HASTAG’İ

Ardından bu salonun girişinde bulunan kare kodunu okutan Elif, 3 yayın evini gezdi. Gittiği yayın evleri stantlarında fotoğraf çekilerek #KocaeliKitapFuarı ve yayın evlerinin isimlerinin hastag’i ile Facebook, İnstagram ve Twitter sosyal medya hesaplarından paylaşım ve canlı yayın yaptı. Gittiği yayın evlerinde görevliler tarafından kendisine gösterilen kare kodları okutarak bir üst göreve geçen Elif, sıra sıra görevlerini tamamladı. Görev aşamalarında uygulama tarafından yönlendirilen Elif, son görevini yerine getirip yine uygulamanın yönlendirmesiyle Fuar Merkezi Yönetim Bürosuna gitti.  

MACERA TAMAMLANDI, HEDİYE KİTAP KAZANDI

Hazine Avı kare kodlarını takip ederek hem kitap fuarını gezen hem de gezdiği yayın evlerinin kitaplarını inceleyen Elif, heyecanlı aynı zamanda zevk dolu bir macera yaşadı. Tüm görevlerini başarıyla yapan Elif, son olarak Fuar Merkezi Yönetim Bürosuna giderek görevlerini tamamlandığı gösteren uygulama talimatını ilgili görevliye gösterdi. Hediye kitaplarını alan Elif, eğlenceli bir gün geçirmenin mutluluğuna yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.