Macit Kardeş'in Babası Toprağa verildi

Çayırova 29.09.2018 - 18:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Macit Kardeş'in Babası Toprağa verildi

Bölgemizde yayın yapan Yakın Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Macit Kardeş'in vefat eden babası Hacı Rafet Kardeş için bugün Menderes Camii'nde İkindi vaktine müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Kılınan cenaze namazına Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzafer Bıyık, Gebze CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Düzdaban Bilim Adamı ve siyasetçi Prof. Dr. Bahattin Türetken, Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi Baran Aydın, Çayırova Belediye Meclis Üyeleri, siyaset ve iş dünyasından isimler ve vatandaşlar katıldı. İkindi namazı öncesi Macit Kardeş ve ailesi cenaze namazına gelen bölge insanlarının taziyelerini kabul etti. Kardeş Ailesi'nin çok üzgün olduğu cenaze namazı sonrası Hacı Rafet Kardeş Akse Köyü Mezarlığı'na defnedildi. HEDEF GAZETESİ olarak merhuma Allah'tan rahmet başta meslektaşımız Macit Kardeş olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.
Bölgemizde yayın yapan Yakın Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Macit Kardeş'in vefat eden babası Hacı Rafet Kardeş için bugün Menderes Camii'nde İkindi vaktine müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Kılınan cenaze namazına Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzafer Bıyık, Gebze CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Düzdaban Bilim Adamı ve siyasetçi Prof. Dr. Bahattin Türetken, Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi Baran Aydın, Çayırova Belediye Meclis Üyeleri, siyaset ve iş dünyasından isimler ve vatandaşlar katıldı. İkindi namazı öncesi Macit Kardeş ve ailesi cenaze namazına gelen bölge insanlarının taziyelerini kabul etti. Kardeş Ailesi'nin çok üzgün olduğu cenaze namazı sonrası Hacı Rafet Kardeş Akse Köyü Mezarlığı'na defnedildi.

HEDEF GAZETESİ olarak merhuma Allah'tan rahmet başta meslektaşımız Macit Kardeş olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.