Maçların rövanşı oynanmayacak!

Spor 01.10.2020 - 15:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Maçların rövanşı oynanmayacak!

TFF’DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI!

TFF, bu sezon Türkiye Kupası'nda bütün turların tek maç eleme usulüne göre oynanacağını açıkladı. 3.Lig takımları için açıklanan kupaya katılım şartlarına göre, geçen sezonu 10.sırada tamamlayan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş de Ziraat Türkiye Kupası’na katılabilecek. İŞTE O ŞART İLE İLGİLİ MADDE b) 2019-2020 sezonu sonunda TFF 3. Ligde oluşan puan cetvellerine göre grup içi play – off müsabakaları oynayıp üst lige çıkamayan 9 (dokuz) takım, gruplarında 6 ile 10. sıralar (bunlar dahil) arasında yer alan 15 (on beş) takım ve en iyi grup on birincisi 1 (bir) takım olmak üzere toplam 25 (yirmibeş) takım katılabilecek.
TFF’DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI!

TFF, bu sezon Türkiye Kupası'nda bütün turların tek maç eleme usulüne göre oynanacağını açıkladı. 3.Lig takımları için açıklanan kupaya katılım şartlarına göre, geçen sezonu 10.sırada tamamlayan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş de Ziraat Türkiye Kupası’na katılabilecek.

İŞTE O ŞART İLE İLGİLİ MADDE

b) 2019-2020 sezonu sonunda TFF 3. Ligde oluşan puan cetvellerine göre grup içi play – off müsabakaları oynayıp üst lige çıkamayan 9 (dokuz) takım, gruplarında 6 ile 10. sıralar (bunlar dahil) arasında yer alan 15 (on beş) takım ve en iyi grup on birincisi 1 (bir) takım olmak üzere toplam 25 (yirmibeş) takım katılabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.