Maçtan Sonra Konuşulmayacak

Spor 10.02.2017 - 07:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Maçtan Sonra Konuşulmayacak

TFF, maç sonu açıklama yapan yöneticiler için, maç bitiminden sonra 6 saat konuşma yasağı koymak amacıyla UEFA'ya başvurdu.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı son sürat devam ederken, TFF'den yeni bir hamle geldi. UEFA'YA BAŞVURULDU Son dönemde yöneticilerin gerginliği tırmandıran açıklamalarını önlemek amacıyla, maçlardan hemen sonra açıklama yapılmasını önlemek isteyen TFF'nin bu konuda UEFA'ya başvuru yaparak farklı bir öneride bulunduğu ileri sürüldü. 6 SAAT KONUŞMA YASAĞI Sabah'ın haberine göre; UEFA'ya yapılan başvuruda, "Türkiye'de maçlardan sonra başkanlar ve yöneticiler sıcağı sıcağına açıklamalar yapıyorlar. Bilgiden yoksun, taraftarın nabzını düşürmeye yönelik bu açıklamaların futbol ortamına zarar verdiğini düşünüyoruz. Yöneticilere maçın bitiminden sonra 6 saat boyunca konuşma yasağı getirmek istiyoruz. Böyle bir karar almamız hukuken ve UEFA kriterlerine göre nasıl olur" diye soruldu. TFF, UEFA'dan gelecek yanıtı da göz önüne alarak kararı uygulamaya koyacak. Kaynak: Futbolarena.com
TFF, maç sonu açıklama yapan yöneticiler için, maç bitiminden sonra 6 saat konuşma yasağı koymak amacıyla UEFA'ya başvurdu.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı son sürat devam ederken, TFF'den yeni bir hamle geldi.

UEFA'YA BAŞVURULDU

Son dönemde yöneticilerin gerginliği tırmandıran açıklamalarını önlemek amacıyla, maçlardan hemen sonra açıklama yapılmasını önlemek isteyen TFF'nin bu konuda UEFA'ya başvuru yaparak farklı bir öneride bulunduğu ileri sürüldü.

6 SAAT KONUŞMA YASAĞI

Sabah'ın haberine göre; UEFA'ya yapılan başvuruda, "Türkiye'de maçlardan sonra başkanlar ve yöneticiler sıcağı sıcağına açıklamalar yapıyorlar. Bilgiden yoksun, taraftarın nabzını düşürmeye yönelik bu açıklamaların futbol ortamına zarar verdiğini düşünüyoruz. Yöneticilere maçın bitiminden sonra 6 saat boyunca konuşma yasağı getirmek istiyoruz. Böyle bir karar almamız hukuken ve UEFA kriterlerine göre nasıl olur" diye soruldu. TFF, UEFA'dan gelecek yanıtı da göz önüne alarak kararı uygulamaya koyacak.

Kaynak: Futbolarena.com
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.