GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Madde bağımlılığıyla mücadele konuşuldu

Çayırova 23.01.2020 - 18:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Madde bağımlılığıyla mücadele konuşuldu

Gebze’de madde bağımlılığının azaltılması ve önlenmesi, madde bağımlılarının eğitilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Kaymakamı Hasan Gözen’in başkanlığında gerçekleştirildi. Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, katılan kurumların konu ile ilgili yapmış oldukları çalışmalar hakkında yaptıkları sunumların ardından;  uyuşturucu ile mücadelenin etkin bir şekilde yapılmasına yönelik çok yönlü çalışmaların yapılması, madde bağımlılığının azaltılması ve önlenmesi amacıyla madde bağımlılarının eğitilmesi ve topluma kazandırılması ile ilgili gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirildi. DAHA GÜZEL GELECEK Gençlerin ve çocukların madde bağımlılığından uzak durması, daha sağlıklı ve mutlu nesillerin yetiştirilmesi adına düzenlenen çalışmaların süreceği ifade edilirken mücadele konusunda daha etkin etkin bir yol haritası izlenmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Gebze’de madde bağımlılığının azaltılması ve önlenmesi, madde bağımlılarının eğitilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Kaymakamı Hasan Gözen’in başkanlığında gerçekleştirildi. Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, katılan kurumların konu ile ilgili yapmış oldukları çalışmalar hakkında yaptıkları sunumların ardından;  uyuşturucu ile mücadelenin etkin bir şekilde yapılmasına yönelik çok yönlü çalışmaların yapılması, madde bağımlılığının azaltılması ve önlenmesi amacıyla madde bağımlılarının eğitilmesi ve topluma kazandırılması ile ilgili gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirildi.

DAHA GÜZEL GELECEK

Gençlerin ve çocukların madde bağımlılığından uzak durması, daha sağlıklı ve mutlu nesillerin yetiştirilmesi adına düzenlenen çalışmaların süreceği ifade edilirken mücadele konusunda daha etkin etkin bir yol haritası izlenmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.