“Madde ve Alkol bağımlılığı rehabilitasyon merkezi”

Gebze 03.03.2019 - 11:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Madde ve Alkol bağımlılığı rehabilitasyon merkezi”

Poroje bombardımanına devam eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya’dan VARAN VII

Çağımızın en büyük sorunlarından birisi olan “Madde ve Alkol bağımlılığı rehabilitasyon merkezi” ile tüm mağdur ailelerin ve bağımlıların bu illetten kurtulması için büyük çaba sarf edeceklerini söyleyen Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, özelikle gençlerin ancak bu illetten muzdarip bütün bireylerin faydalanabileceği bir merkez planladıklarını açıkladı. En büyük yatırımın geleceğe ve gelecek nesillere yapılan olduğunu belirten Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, bu anlamda gelecek nesillerimizin karartılmasına asla göz yummayacaklarını hem birey olarak hem de bir sağlıkçı olarak asla müsaade etmeyeceğini ifade ederek, bizim için ptestij projelerden de değerli olan insana dokunan projemiz olan “Madde ve alkol bağımlılığı rehabilitasyon merkezi” projesini hayata geçireceklerini söyledi. “NESLİMİZİ KORUMALIYIZ” Alanında uzman hekimlerden ve danışman kadrosundan oluşacak, Sağlık Bakanlığı ve Yeşilay gibi madde ve alkol bağımlılığıyla mücadele içerisinde bulunan stk’larla entegre çalışarak öncelikli gençleri ve halkımızı bilinçlendirme, bilgilendirme çalışması yapacaklarını ifade eden Gebze Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, “Bu illete yakalanan gençlerimiz ve halkımız içinde bir umut, kurtuluş kapısı olmayı amaçlıyoruz. Çağımızın vebası konumunda madde kullanıcıları ve alkol kullanıcıları gelmektedir. Bu merkezlerimizde öncelikli olarak bu alanda hizmet vereceğiz. Bunun yanında tüm zararlı alışkanlıkları bağımlılık haline getiren tüm bireylerimize hizmetlerimiz olacaktır. Amacımız halkımızın doğru ve sağlıklı çözüm yolları bulmasını sağlamak olacaktır. Bunun için biz Belediyeyi kazandığımız zaman ilk işimiz makam kapılarını kaldırmak olacak ikinci işimiz de gelecek nesillerimizi bu zararlı illetten kurtarmak için acilen rehabilitasyon merkezlerimizi faaliyete sokacağız.” dedi.
Poroje bombardımanına devam eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya’dan VARAN VII

Çağımızın en büyük sorunlarından birisi olan “Madde ve Alkol bağımlılığı rehabilitasyon merkezi” ile tüm mağdur ailelerin ve bağımlıların bu illetten kurtulması için büyük çaba sarf edeceklerini söyleyen Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, özelikle gençlerin ancak bu illetten muzdarip bütün bireylerin faydalanabileceği bir merkez planladıklarını açıkladı.

En büyük yatırımın geleceğe ve gelecek nesillere yapılan olduğunu belirten Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, bu anlamda gelecek nesillerimizin karartılmasına asla göz yummayacaklarını hem birey olarak hem de bir sağlıkçı olarak asla müsaade etmeyeceğini ifade ederek, bizim için ptestij projelerden de değerli olan insana dokunan projemiz olan “Madde ve alkol bağımlılığı rehabilitasyon merkezi” projesini hayata geçireceklerini söyledi.

“NESLİMİZİ KORUMALIYIZ”

Alanında uzman hekimlerden ve danışman kadrosundan oluşacak, Sağlık Bakanlığı ve Yeşilay gibi madde ve alkol bağımlılığıyla mücadele içerisinde bulunan stk’larla entegre çalışarak öncelikli gençleri ve halkımızı bilinçlendirme, bilgilendirme çalışması yapacaklarını ifade eden Gebze Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, “Bu illete yakalanan gençlerimiz ve halkımız içinde bir umut, kurtuluş kapısı olmayı amaçlıyoruz. Çağımızın vebası konumunda madde kullanıcıları ve alkol kullanıcıları gelmektedir. Bu merkezlerimizde öncelikli olarak bu alanda hizmet vereceğiz. Bunun yanında tüm zararlı alışkanlıkları bağımlılık haline getiren tüm bireylerimize hizmetlerimiz olacaktır. Amacımız halkımızın doğru ve sağlıklı çözüm yolları bulmasını sağlamak olacaktır. Bunun için biz Belediyeyi kazandığımız zaman ilk işimiz makam kapılarını kaldırmak olacak ikinci işimiz de gelecek nesillerimizi bu zararlı illetten kurtarmak için acilen rehabilitasyon merkezlerimizi faaliyete sokacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.