MAGDER, KONGREYE HAZIRLANIYOR

Gebze 06.03.2017 - 14:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MAGDER, KONGREYE HAZIRLANIYOR

13 Mart’ta tarihinin en büyük kongresini yapmaya hazırlanan MAGDER, yeni yönetim oluşturma ve istişare için sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Ahmet Oğuz’un Başkanlığını yaptığı MAGDER, Gebze Gazeteciler Derneği olarak yoluna devam etmeye karar verdi. 13 Mart’ta yapılacak genel kurulda yeni yönetim seçilirken, isim değişikliği de üyelerin onayına sunulacak. Gebzeli Gazeteciler, önlerine koydukları yeni süreçte, Bölgede ki gazetecilerin özlük haklarının yanı sıra Gebze’nin İl olması içinde aktif mücadele verecek. GEBZE İÇİN ÇALIŞACAKLAR  6 yıl önce kurulan Marmara Gazeteciler Derneği (MAGDER) 13 Mart’ta Gebze Kültür Merkezi’nde tarihi bir genel kurul yapacak. Katılımın yoğun olmasının beklendiği genel kurul da, MAGDER ismini, Gebze Gazeteciler Derneği olarak da değiştirecek. Ahmet Oğuz’un Başkanlığını yaptığı ve 13 Mart’ta tek liste olarak yeniden başkanlığı aday olacağı MAGDER, önümüzdeki süreçte, bölgede ki gazetecilerin özlük haklarının korunması, gazetelerin sorunlarının giderilmesi konusunda yeni projelerle hizmet verecek. Yeni adıyla Gebze Gazeteciler Derneği önümüzdeki günlerden itibaren, Gebze’nin Büyükşehirli İl olması içinde aktif çalışmalar yapacak. Hisartepe Restaurant’ta büyük kongre öncesinde, yeni yönetimde birlikte olduğu isimlerle buluşan Ahmet Oğuz; “Arkadaşlarımızın ortak kararı olarak, birliğimizin adını Gebze Gazeteciler Derneği olarak belirledik. Bununla ilgili gerekli çalışmaları yapacağız. Bizim önceliğimiz hep bir bütün olarak gördüğümüz Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda hem bölgemiz sorunlarına dikkat çekmek, hem de bu bölgede gazetecilik mesleğini yapan arkadaşlarımızın sorunlarının giderilmesine katkı sunmak ve mesleğin sorunlarıyla ilgili ortak hareket edebilmek” dedi.
13 Mart’ta tarihinin en büyük kongresini yapmaya hazırlanan MAGDER, yeni yönetim oluşturma ve istişare için sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Ahmet Oğuz’un Başkanlığını yaptığı MAGDER, Gebze Gazeteciler Derneği olarak yoluna devam etmeye karar verdi. 13 Mart’ta yapılacak genel kurulda yeni yönetim seçilirken, isim değişikliği de üyelerin onayına sunulacak. Gebzeli Gazeteciler, önlerine koydukları yeni süreçte, Bölgede ki gazetecilerin özlük haklarının yanı sıra Gebze’nin İl olması içinde aktif mücadele verecek.

GEBZE İÇİN ÇALIŞACAKLAR

 6 yıl önce kurulan Marmara Gazeteciler Derneği (MAGDER) 13 Mart’ta Gebze Kültür Merkezi’nde tarihi bir genel kurul yapacak. Katılımın yoğun olmasının beklendiği genel kurul da, MAGDER ismini, Gebze Gazeteciler Derneği olarak da değiştirecek. Ahmet Oğuz’un Başkanlığını yaptığı ve 13 Mart’ta tek liste olarak yeniden başkanlığı aday olacağı MAGDER, önümüzdeki süreçte, bölgede ki gazetecilerin özlük haklarının korunması, gazetelerin sorunlarının giderilmesi konusunda yeni projelerle hizmet verecek. Yeni adıyla Gebze Gazeteciler Derneği önümüzdeki günlerden itibaren, Gebze’nin Büyükşehirli İl olması içinde aktif çalışmalar yapacak. Hisartepe Restaurant’ta büyük kongre öncesinde, yeni yönetimde birlikte olduğu isimlerle buluşan Ahmet Oğuz; “Arkadaşlarımızın ortak kararı olarak, birliğimizin adını Gebze Gazeteciler Derneği olarak belirledik. Bununla ilgili gerekli çalışmaları yapacağız. Bizim önceliğimiz hep bir bütün olarak gördüğümüz Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda hem bölgemiz sorunlarına dikkat çekmek, hem de bu bölgede gazetecilik mesleğini yapan arkadaşlarımızın sorunlarının giderilmesine katkı sunmak ve mesleğin sorunlarıyla ilgili ortak hareket edebilmek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.