MAGDER yerine kavuşuyor

Gebze 27.05.2015 - 13:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MAGDER yerine kavuşuyor

Yaklaşık 10 yıl önde Gebze Bölgesi’nde kurulan Marmara Gazeteciler Derneği (MAGDER), Perşembe günü saat 14.00’da (Yarın) yapılacak olan açılış ile yerine kavuşuyor kavuşuyor.

Yaklaşık altı ay önce yapılan genel kongrede Ahmet Oğuz’un başkanlığına geldiği Marmara Gazeteciler Derneği büyük yol kat etti. Yeni yönetimle bölge basınına çeşitli etkinler ile hizmet eden MAGDER kısa sürede büyük takdir topladı. Yeni yönetim kurlunun göreve geldiği günden beri vermiş olduğu dernek yeri sözünü tutmuş olmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren Dernek Başkanı Ahmet Oğuz, “çok çalıştık. Yeri geldi kendi işimizden fedakârlık ettik ama sonunda tüm bölgeye yararı dokunabilecek bir işe imza attık” şeklinde konuştu. FİKİR KULÜBÜ Marmara Gazeteciler Derneği açmış olduğu yerle yalnızca gazetecilere yer yapmakla kalmadı. Dernek,  bunun dışında bölge halkına “fikir kulübü” kazandırdı. Adı “MAGDER Fikir Kulübü” olan dernek yerinde eğitimler, seminerler ve fikir toplantıları yapılacak.  KİTABINI AL GEL 28 Mayıs Perşembe günü (Yarın) Saat 14.00’da Gebze Adliye caddesi (Tuana Cafe yanı) adresinde yapılacak olan açılışa başta tüm gazeteciler olmak üzere tüm Gebze halkı davetlidir. Açılışa katılacakların; kitaplıkları doldurmak ve çorbada tuzlarının bulunması adına, gelirken daha önce okumuş oldukları kitapları yanlarında getirmesi rica olunur.
Yaklaşık 10 yıl önde Gebze Bölgesi’nde kurulan Marmara Gazeteciler Derneği (MAGDER), Perşembe günü saat 14.00’da (Yarın) yapılacak olan açılış ile yerine kavuşuyor kavuşuyor.

Yaklaşık altı ay önce yapılan genel kongrede Ahmet Oğuz’un başkanlığına geldiği Marmara Gazeteciler Derneği büyük yol kat etti. Yeni yönetimle bölge basınına çeşitli etkinler ile hizmet eden MAGDER kısa sürede büyük takdir topladı. Yeni yönetim kurlunun göreve geldiği günden beri vermiş olduğu dernek yeri sözünü tutmuş olmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren Dernek Başkanı Ahmet Oğuz, “çok çalıştık. Yeri geldi kendi işimizden fedakârlık ettik ama sonunda tüm bölgeye yararı dokunabilecek bir işe imza attık” şeklinde konuştu.

FİKİR KULÜBÜ

Marmara Gazeteciler Derneği açmış olduğu yerle yalnızca gazetecilere yer yapmakla kalmadı. Dernek,  bunun dışında bölge halkına “fikir kulübü” kazandırdı. Adı “MAGDER Fikir Kulübü” olan dernek yerinde eğitimler, seminerler ve fikir toplantıları yapılacak. 

KİTABINI AL GEL

28 Mayıs Perşembe günü (Yarın) Saat 14.00’da Gebze Adliye caddesi (Tuana Cafe yanı) adresinde yapılacak olan açılışa başta tüm gazeteciler olmak üzere tüm Gebze halkı davetlidir. Açılışa katılacakların; kitaplıkları doldurmak ve çorbada tuzlarının bulunması adına, gelirken daha önce okumuş oldukları kitapları yanlarında getirmesi rica olunur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.