19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MAGİAD’da yeni başkan Doğan!

Gebze 30.07.2019 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MAGİAD’da yeni başkan Doğan!

Gebze’de bulunan Marmara Girişimci İş Adamları Derneği’nin (MAGİAD) başkanı değişti. Mevcut başkan Erhan Atmaca görevi sağlık sorunları nedeni ile bıraktığını söyleyerek derneğin yeni başkanının Murat Doğan olduğunu açıkladı.

Marmara Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Erhan Atmaca düzenlediği basın toplantısında sağlık sorunları nedeniyle başkanlığı bıraktığını açıkladı. Marmara Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Erhan Atmaca ve dernek yöneticileri bugün bir basın toplantısı düzenlediler. Gebze Haszade’de düzenlenen toplantıda ilk olarak bir konuşma yapan Marmara Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Erhan Atmaca, “2018 yılı mart ayında yapılan genel kurulda derneğin başkanı seçildim. Marmara Girişimci İş Adamları Derneği 100’e yakın üyeye ulaştık. Ticari olarak faydalı olmak için üye çalışması yaptık. İstanbul, Sakarya’dan da üyelerimiz var. 2018 yılında bizimle birlikte görev alan arkadaşlara da teşekkür ediyorum. ÇOK ÇALIŞACAĞIZ 2016 yılında talihsiz bir rahatsızlıktan sonra bunun tedavisini görüyorum. Sağlık sorunlarım var. Bu nedenle başka bir arkadaşımız bu görevde bulunsun. Görev alacak başkanımızın yanında olacağım. Kurucu üyemiz Murat Doğan başkanlığı yürütmesi yönünde yönetim olarak karar aldık.” dedi. Marmara Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı olarak seçilen Murat Doğan ise yaptığı konuşmada, “Uzun zamandır ticaretle uğraşan bir işadamıyım. Kurulduğu günden bugüne MAGİAD’ta başkan olmaktan büyük bir gurur duyuyorum. Bölgemizin ticaretine şekil vermek için çok çalışacağız. Bazı projelerimiz vardı. Onları tamamlayacağız. Tüm üyelere ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
Gebze’de bulunan Marmara Girişimci İş Adamları Derneği’nin (MAGİAD) başkanı değişti. Mevcut başkan Erhan Atmaca görevi sağlık sorunları nedeni ile bıraktığını söyleyerek derneğin yeni başkanının Murat Doğan olduğunu açıkladı.

Marmara Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Erhan Atmaca düzenlediği basın toplantısında sağlık sorunları nedeniyle başkanlığı bıraktığını açıkladı. Marmara Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Erhan Atmaca ve dernek yöneticileri bugün bir basın toplantısı düzenlediler. Gebze Haszade’de düzenlenen toplantıda ilk olarak bir konuşma yapan Marmara Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Erhan Atmaca, “2018 yılı mart ayında yapılan genel kurulda derneğin başkanı seçildim. Marmara Girişimci İş Adamları Derneği 100’e yakın üyeye ulaştık. Ticari olarak faydalı olmak için üye çalışması yaptık. İstanbul, Sakarya’dan da üyelerimiz var. 2018 yılında bizimle birlikte görev alan arkadaşlara da teşekkür ediyorum.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

2016 yılında talihsiz bir rahatsızlıktan sonra bunun tedavisini görüyorum. Sağlık sorunlarım var. Bu nedenle başka bir arkadaşımız bu görevde bulunsun. Görev alacak başkanımızın yanında olacağım. Kurucu üyemiz Murat Doğan başkanlığı yürütmesi yönünde yönetim olarak karar aldık.” dedi. Marmara Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı olarak seçilen Murat Doğan ise yaptığı konuşmada, “Uzun zamandır ticaretle uğraşan bir işadamıyım. Kurulduğu günden bugüne MAGİAD’ta başkan olmaktan büyük bir gurur duyuyorum. Bölgemizin ticaretine şekil vermek için çok çalışacağız. Bazı projelerimiz vardı. Onları tamamlayacağız. Tüm üyelere ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.