19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MAGSİAD’DAN YARDIM ELİ

Çayırova 15.01.2019 - 15:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MAGSİAD’DAN YARDIM ELİ

Çayırova merkezli faaliyet gösteren Marmara Genç Sinoplu işadamları derneği (MAGSİAD) Öykü'ye umut oldu. Dernek başkanı Sedat Özçelik, Başkan yardımcısı Mustafa Kaya ve AK Parti meclis Üyesi adayları Muhammet Demirkıran ve Ramazan Karakaş ile birlikte Sarmaşık Köyü dernek başkanı Muhammet Özdemir Öykü Arin için bağış da bulundu. MAGSİAD Başkanı Özçelik, Türkiye genelinde başlatılan bu kampanyaya Çayırova’nın da duyarsız kalmadığını ifade ederek, Organ ve kan bağışı hayat kurtarır. Biz de MAGSİAD olarak üzerimize düşeni yaptık. Dileğimiz, evladımızın uygun donör bulunarak bir an evvel sağlığına kavuşması.” dedi.   HABER: YAĞMUR SIR

Çayırova merkezli faaliyet gösteren Marmara Genç Sinoplu işadamları derneği (MAGSİAD) Öykü'ye umut oldu. Dernek başkanı Sedat Özçelik, Başkan yardımcısı Mustafa Kaya ve AK Parti meclis Üyesi adayları Muhammet Demirkıran ve Ramazan Karakaş ile birlikte Sarmaşık Köyü dernek başkanı Muhammet Özdemir Öykü Arin için bağış da bulundu. MAGSİAD Başkanı Özçelik, Türkiye genelinde başlatılan bu kampanyaya Çayırova’nın da duyarsız kalmadığını ifade ederek, Organ ve kan bağışı hayat kurtarır. Biz de MAGSİAD olarak üzerimize düşeni yaptık. Dileğimiz, evladımızın uygun donör bulunarak bir an evvel sağlığına kavuşması.” dedi.  

HABER: YAĞMUR SIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.