MAGSİAD kongreye gidiyor

Çayırova 17.06.2019 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MAGSİAD kongreye gidiyor

Marmara Genç Sinoplu İş Adamları Derneği (MAGSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özçelik yazlı bir açıklama yaparak kongreye gideceklerini duyurdu.

Marmara Genç Sinoplu İş Adamları Derneği (MAGSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özçelik yazlı bir açıklama yaparak kongreye gideceklerini duyurdu. Başkan Özçelik yaptığı açıklamada, “Yönetim kurulumuzda aldığımız karar ile bayrağın daha ileri taşınması ve hemşerilerimizin daha güzel çalışmalar ile bölgemizde en iyi şekilde temsil edilmesi amacı ile 18.06.2019 tarihi ile olağanüstü kongre kararı alınmıştır. Bu güne kadar eksiğiyle fazlasıyla layığı ile görevi yürütmeyi kendimize şiar edindik. Göreve geldiğimiz günden beri tüm yönetim kurulumuz ile birlikte aşk ve şevk ile çalıştık, hemşerilerimizi en güzel şekilde temsil etmeye çalıştık. TEMSİL ETMEYE DEVAM EDECEKLER Büyüklerimizden öğrendiğimiz bilgiler dahilinde bayrağın daha ileriye taşınması taze kan ile gerçekleşecektir şiarı ile alınan değişim kararını kamuoyu ile paylaşmaktan onur ve şeref duyuyorum. Sinop dışında en çok Sinoplu’nun yaşadığı Çayırova ilçemizden çıktığımız bu yolda En mutlu şehir Sinop namına erişmiş tüm hemşerilerimizin bugünden sonra derneğimiz tarafından en güzel şekilde temsil edilmeye devam edecektir. Kongrede aday olacak tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Saygı ve sevgilerimle” ifadelerine yer verdi. HABER: KÜBRA AKABALI
Marmara Genç Sinoplu İş Adamları Derneği (MAGSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özçelik yazlı bir açıklama yaparak kongreye gideceklerini duyurdu.

Marmara Genç Sinoplu İş Adamları Derneği (MAGSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özçelik yazlı bir açıklama yaparak kongreye gideceklerini duyurdu. Başkan Özçelik yaptığı açıklamada, “Yönetim kurulumuzda aldığımız karar ile bayrağın daha ileri taşınması ve hemşerilerimizin daha güzel çalışmalar ile bölgemizde en iyi şekilde temsil edilmesi amacı ile 18.06.2019 tarihi ile olağanüstü kongre kararı alınmıştır. Bu güne kadar eksiğiyle fazlasıyla layığı ile görevi yürütmeyi kendimize şiar edindik. Göreve geldiğimiz günden beri tüm yönetim kurulumuz ile birlikte aşk ve şevk ile çalıştık, hemşerilerimizi en güzel şekilde temsil etmeye çalıştık.

TEMSİL ETMEYE DEVAM EDECEKLER

Büyüklerimizden öğrendiğimiz bilgiler dahilinde bayrağın daha ileriye taşınması taze kan ile gerçekleşecektir şiarı ile alınan değişim kararını kamuoyu ile paylaşmaktan onur ve şeref duyuyorum. Sinop dışında en çok Sinoplu’nun yaşadığı Çayırova ilçemizden çıktığımız bu yolda En mutlu şehir Sinop namına erişmiş tüm hemşerilerimizin bugünden sonra derneğimiz tarafından en güzel şekilde temsil edilmeye devam edecektir. Kongrede aday olacak tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Saygı ve sevgilerimle” ifadelerine yer verdi.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.