MAHALLE HALKINDAN BAŞKAN KARABACAK’A TEŞEKKÜR

Darıca 05.10.2018 - 11:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MAHALLE HALKINDAN BAŞKAN KARABACAK’A TEŞEKKÜR

Darıca Bağlarbaşı Mahallesi’nde oturan vatandaşlar, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ederek, hizmete açılan Bağlarbaşı Mahallesi Şehit J.Uzman Çavuş Salih Kayan Mahalle Konağı için teşekkür ettiler.

Şehit J.Uzman Çavuş Salih Kayan’ın ailesinin de hazır bulunduğu ziyarette, mahallenin en önemli eksiklerinden olan aile sağlık merkezi ile gençlerin ve bayanların istifade edebileceği kurs sınıfları ve değişik cemiyetlerin yapılabileceği çok amaçlı salonun olduğu Şehit J.Uzman Çavuş Salih Kayan Mahalle Konağı’nın mahalle halkı için önemli bir yatırım olduğunu ifade ettiler.  Şehit J.Uzman Çavuş Salih Kayan’ın ailesi de şehitlerinin ismini yaşatacak bu eserin kendileri için anlamının büyük olduğunu ifade ederek Başkan Karabacak’a teşekkür ettiler.  HİZMETLERİMİZ DEVAM EDİYOR Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Başkan Karabacak ise ilçeye kazandırdıkları bu önemli projeden dolayı mutlu olduklarını ifade ederken, “bu önemli eserin mahalle halkımıza önemli hizmetler sunacağımızdan şüphemiz yoktur. Ayrıca bu eserde Şehidimiz  J.Uzman Çavuş Salih Kayan kardeşimizin ismini yaşatacak olmanın da gururunu yaşıyoruz. Şehitlerimizin  isimlerini yaşatmak ve geride bıraktıkları aile efratlarına sahip çıkmak hepimizin görevi. Projelerimiz devam ediyor. Prestij Cadde Uygulamaları çerçevesinde İstasyon Caddesi, Fatih Caddesi ve Aşıroğlu Caddesi’nde ışıklandırma çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Restorasyonu tamamlanan ve Ak Partimizin seçim beyannamesinde yer alan Halk Kıraathanesi olarak hizmete açacağımız İskoliye Mektebi, Emek Mahallesi’nde 3500 m2 alanda yapımı devam eden ve iki ay içinde hizmete açacağımız Botanik Park, Sırasöğütler Mahallesinde 6.000 m 2 alanda yapımı devam eden ve yılsonuna kadar tamamlayarak hizmete açacağımız Çocuk Trafik Eğitim Parkı, Yine önümüzdeki günlerde  halkımızın hizmetine açacağımız Bayramoğlu Balyanoz Koyu Projesi, ilçemizin en önemli eksikliklerinden birisi olarak gördüğümüz Kapalı Pazar Yeri’nin Temel Atma törenini gerçekleştirdik, yıl sonuna kadar halkımızın hizmetine açacağız. Eski Kapalı Spor Salonumuzu yıktık, yerine 1800 seyirci kapasiteli daha modern bir spor salonu inşaa ediyoruz. Projelerimizle ilçemize değer katmaya devam ediyoruz. Sizlere de katkı ve destekleriniz için teşekkür ediyorum.” diyerek misafirlerini ağırlarken, Şehit J.Uzman Çavuş Salih Kayan’ın ailesine şehidin fotoğraflarının bulunduğu bir tablo hediye etti.
Darıca Bağlarbaşı Mahallesi’nde oturan vatandaşlar, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ederek, hizmete açılan Bağlarbaşı Mahallesi Şehit J.Uzman Çavuş Salih Kayan Mahalle Konağı için teşekkür ettiler.

Şehit J.Uzman Çavuş Salih Kayan’ın ailesinin de hazır bulunduğu ziyarette, mahallenin en önemli eksiklerinden olan aile sağlık merkezi ile gençlerin ve bayanların istifade edebileceği kurs sınıfları ve değişik cemiyetlerin yapılabileceği çok amaçlı salonun olduğu Şehit J.Uzman Çavuş Salih Kayan Mahalle Konağı’nın mahalle halkı için önemli bir yatırım olduğunu ifade ettiler.  Şehit J.Uzman Çavuş Salih Kayan’ın ailesi de şehitlerinin ismini yaşatacak bu eserin kendileri için anlamının büyük olduğunu ifade ederek Başkan Karabacak’a teşekkür ettiler.

 HİZMETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Başkan Karabacak ise ilçeye kazandırdıkları bu önemli projeden dolayı mutlu olduklarını ifade ederken, “bu önemli eserin mahalle halkımıza önemli hizmetler sunacağımızdan şüphemiz yoktur. Ayrıca bu eserde Şehidimiz  J.Uzman Çavuş Salih Kayan kardeşimizin ismini yaşatacak olmanın da gururunu yaşıyoruz. Şehitlerimizin  isimlerini yaşatmak ve geride bıraktıkları aile efratlarına sahip çıkmak hepimizin görevi. Projelerimiz devam ediyor. Prestij Cadde Uygulamaları çerçevesinde İstasyon Caddesi, Fatih Caddesi ve Aşıroğlu Caddesi’nde ışıklandırma çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Restorasyonu tamamlanan ve Ak Partimizin seçim beyannamesinde yer alan Halk Kıraathanesi olarak hizmete açacağımız İskoliye Mektebi, Emek Mahallesi’nde 3500 m2 alanda yapımı devam eden ve iki ay içinde hizmete açacağımız Botanik Park, Sırasöğütler Mahallesinde 6.000 m 2 alanda yapımı devam eden ve yılsonuna kadar tamamlayarak hizmete açacağımız Çocuk Trafik Eğitim Parkı, Yine önümüzdeki günlerde  halkımızın hizmetine açacağımız Bayramoğlu Balyanoz Koyu Projesi, ilçemizin en önemli eksikliklerinden birisi olarak gördüğümüz Kapalı Pazar Yeri’nin Temel Atma törenini gerçekleştirdik, yıl sonuna kadar halkımızın hizmetine açacağız. Eski Kapalı Spor Salonumuzu yıktık, yerine 1800 seyirci kapasiteli daha modern bir spor salonu inşaa ediyoruz. Projelerimizle ilçemize değer katmaya devam ediyoruz. Sizlere de katkı ve destekleriniz için teşekkür ediyorum.” diyerek misafirlerini ağırlarken, Şehit J.Uzman Çavuş Salih Kayan’ın ailesine şehidin fotoğraflarının bulunduğu bir tablo hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.