19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Mahalle takımı gibiydik”

Spor 11.02.2020 - 18:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Mahalle takımı gibiydik”

Muğlaspor maçında ortaya konan kötü futbola değinen Darıca G.B A.Ş Başkanı Arif Gülen, hatalardan dersler çıkaracakları ve Teknik Direktör Selahattin Dervent ile yola devam edeceklerini söyledi. Gülen, “Muğlaspor maçında ben de takımın karşısına geçtim. Özellikle ilk 45 dakikada mahalle takımından bir farkımız yoktu. İkinci yarı ne oldu da değişti. İsteyince, mücadele edince her şey düzelir.  Eksiklerimizin farkındayım. Elimizde birçok hücum oyuncusu olmasına rağmen 3.bölgede zayıfız, bunu kabul ediyorum. SELAHATTİN HOCAYLA DEVAM EDECEĞİZ Bu takım Play-Off oynayacak. Hocamızla yollarımızı ayıracağımızı düşünenlere sesleniyorum; Selahattin Dervent hocamızın sonuna kadar yanındayız ve görevine devam edecek. Kendisi akademisyen birisi. Gerekli bilgi birikim ve donanıma sahip. Hedefimiz önümüzdeki 3 maçtan 9 puan çıkarmak” dedi.

Muğlaspor maçında ortaya konan kötü futbola değinen Darıca G.B A.Ş Başkanı Arif Gülen, hatalardan dersler çıkaracakları ve Teknik Direktör Selahattin Dervent ile yola devam edeceklerini söyledi. Gülen, “Muğlaspor maçında ben de takımın karşısına geçtim. Özellikle ilk 45 dakikada mahalle takımından bir farkımız yoktu. İkinci yarı ne oldu da değişti. İsteyince, mücadele edince her şey düzelir.  Eksiklerimizin farkındayım. Elimizde birçok hücum oyuncusu olmasına rağmen 3.bölgede zayıfız, bunu kabul ediyorum.

SELAHATTİN HOCAYLA DEVAM EDECEĞİZ

Bu takım Play-Off oynayacak. Hocamızla yollarımızı ayıracağımızı düşünenlere sesleniyorum; Selahattin Dervent hocamızın sonuna kadar yanındayız ve görevine devam edecek. Kendisi akademisyen birisi. Gerekli bilgi birikim ve donanıma sahip. Hedefimiz önümüzdeki 3 maçtan 9 puan çıkarmak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.