MAHALLEDE TATLI REKABET

Spor 05.06.2017 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MAHALLEDE TATLI REKABET

MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASINDA GRUPLAR ŞEKİLLENİYOR:

Gebze Belediyesi’nin öncülüğünde, Gençlik İlçe Spor müdürlüğünün koordinasyonunda gerçekleştirilen Mahalleler arası futbol turnuvasında heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Alaattin Kurt stadında nefes kesen maçlara sahne olan futbol şöleninde gruplar şekillendi. Mahalleler maçtan sonra birbirlerine baklava ikramında bulundu. TATLI MÜCADELE TATLIYLA TATLANDI Mahalleler arası futbol turnuvasında heyecan her ne kadar zirve yapsada fair play adına güzel estantaneler yaşanıyor. Zaman zaman saha içerisinde adrenalin yükselsede saha kenarındaki müdahaleler gecikmiyor. Mahalle muhtarlarının dostluk ve rekabeti tatlı sürtüşmeleri renkil görüntülere sahne oluyor. Maç öncesinde çiçek takdimlerinin yanı sıra önceki akşam oynanan maçlarda da baklava ikramında bulunuldu.  HÜRRİYET, KÖŞKLÜÇEŞME’DE BİTTİ Gecenin maçı nefes kesti. Temposu bir an olsun bitmeyen karşılaşmada kartlar havada uçuştu. Heyecan içerisinde geçen maçta skor son dakikada gelen gollerle çözüldü. Turnuvanın iddialı ekipleri arasında gösterilen Köşklüçeşme mahallesinde yıldızlar şov yaptı. Gebze’nin tanınmış spor adamlarından Ziya Topal’ın oğlu Sancaktepespor’un yıldızı Doğancan Topal ve Oğulcan’ın üst düzey performans sergilediği karşılaşma uzun süre 1-1 devam etti. Direkten dönen toplar, kalecilerin devleştiği bol pozisyonlu maçta Köşklüçeşme son dakikada bulduğu gollerle sahadan 3-1 galip ayrılarak grubunda zirveye kuruldu ve bir üst tura adını yazdırdı. SULTANORHAN, ADEM YAVUZ’U SON DAKİKADA YIKTI Turnuvanın üç takımlı tek grubu olan F gurubunda yer alan Adem Yavuz ilk haftayı bay geçmişti. F gurubunda oynanan ilk maçta Sultanorhan mahallesi güçlü rakibi Arapçeşme karşısında şov yapmış sahadan farklı bir skorla galip ayrılmıştı. Şahin Doğan kaptanlığında sahaya çıkan Adem Yavuz ilk yarısı golsüz sona eren maçta rakibi Sultanorhan’ı oldukça sarstı. İkinci yarı ile birlikte karşılıklı goller geldi. Sultanorhan’ı farklı yenilgiden kurtaran kaleci Erdeniz’in performansı galibiyeti getirdi. Son dakikada golü bulan Sultanorhan grubunda liderliğini ilan etti. Adem Yavuz ile Arapçeşme ise gruptan çıkma maçında kozlarını paylaşacaklar. CUMAKÖY TATLIKUYU’DAN GEÇTİ Mahalleler arası turnuvada köy temsilcileri arasında yer alan Cumaköy ilk maçına hazırlıksız yakalanmış sahaya ideal kadrosu ile çıkamamıştı. İkinci maçında grubun güçlü ekipleri arasında yer alan Tatlıkuyu ile karşılaşan Cumaköy centilmenlik içerisinde geçen maçta şov yaptı. Rakibi 5-2’lik skorla mağlup eden Cumaköy ekibi gruptan çıkma yolunda umutlandı. 5 HAZİRAN PAZARTESİ 1 NUMARALI SAHA 23:30 MUSTAFAPAŞA-KİRAZPINAR 24:30 GÜZELLER-İNÖNÜ 2 NUMARALI SAHA 23:30 İSTASYON-MİMAR SİNAN 24:30 BEYLİKBAĞI-GAZİLER 6 HAZİRAN SALI 1 NUMARALI SAHA 23:30 ULUS-HACI HALİL
MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASINDA GRUPLAR ŞEKİLLENİYOR:

Gebze Belediyesi’nin öncülüğünde, Gençlik İlçe Spor müdürlüğünün koordinasyonunda gerçekleştirilen Mahalleler arası futbol turnuvasında heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Alaattin Kurt stadında nefes kesen maçlara sahne olan futbol şöleninde gruplar şekillendi. Mahalleler maçtan sonra birbirlerine baklava ikramında bulundu.

TATLI MÜCADELE TATLIYLA TATLANDI

Mahalleler arası futbol turnuvasında heyecan her ne kadar zirve yapsada fair play adına güzel estantaneler yaşanıyor. Zaman zaman saha içerisinde adrenalin yükselsede saha kenarındaki müdahaleler gecikmiyor. Mahalle muhtarlarının dostluk ve rekabeti tatlı sürtüşmeleri renkil görüntülere sahne oluyor. Maç öncesinde çiçek takdimlerinin yanı sıra önceki akşam oynanan maçlarda da baklava ikramında bulunuldu. 

HÜRRİYET, KÖŞKLÜÇEŞME’DE BİTTİ

Gecenin maçı nefes kesti. Temposu bir an olsun bitmeyen karşılaşmada kartlar havada uçuştu. Heyecan içerisinde geçen maçta skor son dakikada gelen gollerle çözüldü. Turnuvanın iddialı ekipleri arasında gösterilen Köşklüçeşme mahallesinde yıldızlar şov yaptı. Gebze’nin tanınmış spor adamlarından Ziya Topal’ın oğlu Sancaktepespor’un yıldızı Doğancan Topal ve Oğulcan’ın üst düzey performans sergilediği karşılaşma uzun süre 1-1 devam etti. Direkten dönen toplar, kalecilerin devleştiği bol pozisyonlu maçta Köşklüçeşme son dakikada bulduğu gollerle sahadan 3-1 galip ayrılarak grubunda zirveye kuruldu ve bir üst tura adını yazdırdı.

SULTANORHAN, ADEM YAVUZ’U SON DAKİKADA YIKTI

Turnuvanın üç takımlı tek grubu olan F gurubunda yer alan Adem Yavuz ilk haftayı bay geçmişti. F gurubunda oynanan ilk maçta Sultanorhan mahallesi güçlü rakibi Arapçeşme karşısında şov yapmış sahadan farklı bir skorla galip ayrılmıştı. Şahin Doğan kaptanlığında sahaya çıkan Adem Yavuz ilk yarısı golsüz sona eren maçta rakibi Sultanorhan’ı oldukça sarstı. İkinci yarı ile birlikte karşılıklı goller geldi. Sultanorhan’ı farklı yenilgiden kurtaran kaleci Erdeniz’in performansı galibiyeti getirdi. Son dakikada golü bulan Sultanorhan grubunda liderliğini ilan etti. Adem Yavuz ile Arapçeşme ise gruptan çıkma maçında kozlarını paylaşacaklar.

CUMAKÖY TATLIKUYU’DAN GEÇTİ

Mahalleler arası turnuvada köy temsilcileri arasında yer alan Cumaköy ilk maçına hazırlıksız yakalanmış sahaya ideal kadrosu ile çıkamamıştı. İkinci maçında grubun güçlü ekipleri arasında yer alan Tatlıkuyu ile karşılaşan Cumaköy centilmenlik içerisinde geçen maçta şov yaptı. Rakibi 5-2’lik skorla mağlup eden Cumaköy ekibi gruptan çıkma yolunda umutlandı.

5 HAZİRAN PAZARTESİ

1 NUMARALI SAHA

23:30 MUSTAFAPAŞA-KİRAZPINAR

24:30 GÜZELLER-İNÖNÜ

2 NUMARALI SAHA

23:30 İSTASYON-MİMAR SİNAN

24:30 BEYLİKBAĞI-GAZİLER

6 HAZİRAN SALI

1 NUMARALI SAHA

23:30 ULUS-HACI HALİL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.