Mahalleler boş kaldı!

Gebze 11.04.2020 - 14:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Mahalleler boş kaldı!

Gebze’nin Köşklüçeşme Mahallesinde sokağa çıkma yasağının ardından sokaklarda kimseler yok. Sadece kedilerin ve kuşların olduğu sokaklar sessizliğini korurken mahallede herhangi bir problem ya da aksaklık yaşanmıyor. Mahalle sakinleri yasağa uyarken mahalle sessiz saatler yaşıyor. Köşkü Çeşme mahallesi sakinleri dün geceden bu yana başlayan yasak sonrasında evlerine çekilirken mahalle son zamanların en sessiz ve sakin anlarına imza atıyor. Mahalleliler evlerine çekilip yeni gelişmelere odaklanırken sokaklarda kediler dışında hiçbir canlı yok. MAHALLELİLER YASAĞA UYUYOR Mahallede hiç olmadığı kadar sessiz bir tablo yaşanırken mahalleliler “devletimizin verdiği karara uyuyoruz, yapacak bir şey yok. Her şey sağlık adına. Ülkemiz inşallah bu sıkıntılı günleri aşacak. Bizler aşacağımıza inanıyoruz. Mahalle sakinleri olarak evdeyiz. Herkesi kurallara uymaya davet ediyoruz” yorumunu yaptılar.  

Gebze’nin Köşklüçeşme Mahallesinde sokağa çıkma yasağının ardından sokaklarda kimseler yok. Sadece kedilerin ve kuşların olduğu sokaklar sessizliğini korurken mahallede herhangi bir problem ya da aksaklık yaşanmıyor. Mahalle sakinleri yasağa uyarken mahalle sessiz saatler yaşıyor. Köşkü Çeşme mahallesi sakinleri dün geceden bu yana başlayan yasak sonrasında evlerine çekilirken mahalle son zamanların en sessiz ve sakin anlarına imza atıyor. Mahalleliler evlerine çekilip yeni gelişmelere odaklanırken sokaklarda kediler dışında hiçbir canlı yok.

MAHALLELİLER YASAĞA UYUYOR

Mahallede hiç olmadığı kadar sessiz bir tablo yaşanırken mahalleliler “devletimizin verdiği karara uyuyoruz, yapacak bir şey yok. Her şey sağlık adına. Ülkemiz inşallah bu sıkıntılı günleri aşacak. Bizler aşacağımıza inanıyoruz. Mahalle sakinleri olarak evdeyiz. Herkesi kurallara uymaya davet ediyoruz” yorumunu yaptılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.