Mahallere başkan atanıyor!

Darıca 15.11.2016 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Mahallere başkan atanıyor!

MHP Darıca İlçe Teşkilatı, Darıca’nın en büyük 2 mahallelerinden olan Osmangazi ve Abdi İpekçi’ye mahalle başkanları atadı.

İlçe binasında önceki akşam gerçekleşen toplantıda mahalle başkanlarını ataması yapıldı. Toplantıya MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve il yöneticileri, ilçe başkanı Adem Emre Aygün, Darıca Belediye Meclis Üyesi Celil Akbulut, Darıca Ülkü Ocağı Başkanı Ergin Gültekin ve partililer katıldı. DEVLETİN YANINDAYIZ Öte yandan darıca ilçe Başkanı Aygün, devletin yürüttüğü terör Örgütlerine yönelik operasyonlara da değindi. Ülkücülerin ve Liderleri devlet Bahçeli’nin terör örgütlerine yönelik operasyonlarda devletin yanında olduğunu belirten Aygün, bu konuda devlete yönelik eleştiri yapanlara sert ifadeler kullandı. Aygün, “Ülkücülerin ve Türk Milliyetçilerinin Lideri Sayın Devlet Bahçeli, Tabi ki PKK, FETÖ vb örgütlerin karşısında olacaktır. Devlet, Devletinin yanında olacaktır.  Bu konuda Devletini Milletini eleştirenler Teröristtirler Pi….ler. Allah Devlete zeval vermesin. Ne Mutlu Türküm Diyene.”dedi.
MHP Darıca İlçe Teşkilatı, Darıca’nın en büyük 2 mahallelerinden olan Osmangazi ve Abdi İpekçi’ye mahalle başkanları atadı.

İlçe binasında önceki akşam gerçekleşen toplantıda mahalle başkanlarını ataması yapıldı. Toplantıya MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve il yöneticileri, ilçe başkanı Adem Emre Aygün, Darıca Belediye Meclis Üyesi Celil Akbulut, Darıca Ülkü Ocağı Başkanı Ergin Gültekin ve partililer katıldı.

DEVLETİN YANINDAYIZ

Öte yandan darıca ilçe Başkanı Aygün, devletin yürüttüğü terör Örgütlerine yönelik operasyonlara da değindi. Ülkücülerin ve Liderleri devlet Bahçeli’nin terör örgütlerine yönelik operasyonlarda devletin yanında olduğunu belirten Aygün, bu konuda devlete yönelik eleştiri yapanlara sert ifadeler kullandı. Aygün, “Ülkücülerin ve Türk Milliyetçilerinin Lideri Sayın Devlet Bahçeli, Tabi ki PKK, FETÖ vb örgütlerin karşısında olacaktır. Devlet, Devletinin yanında olacaktır.  Bu konuda Devletini Milletini eleştirenler Teröristtirler Pi….ler. Allah Devlete zeval vermesin. Ne Mutlu Türküm Diyene.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.