Mahkum Kendisini Ranzaya Bağlayıp, Ateşe Verdi

Kocaeli 26.03.2016 - 12:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Mahkum Kendisini Ranzaya Bağlayıp, Ateşe Verdi

22 yaşındaki bir mahkum, üzerine kolonya döküp kendisini bacaklarından ranzaya bağladı. Daha sonra çakmağı çakıp kendisini ateşe verdi.

Sakarya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda 22 yaşındaki Ahmet S. isimli mahkum, iddiaya göre üzerine kolonya dökerek kendini ateşe verdi. Ağır yaralanan Ahmet S., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. KENDİSİNİ BACAKLARINDAN RANZAYA ASTI, ÇAKMAĞI ÇAKTI Ferizli İlçesi'ndeki  Sakarya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda işlediği bir suçtan dolayı aldığı hapis cezasını çeken Ahmet S., dün gece iddiaya göre üzerine kolonya döküp kendisini bacaklarından ranzaya bağladı. Ahmet S. daha sonra çakmağı çakıp kendisini ateşe verdi. Ahmet S.'nin çığlıkları üzerine koğuşta bulunan 2 kişi, alevlere müdahale ederek söndürdü. Vücudunda ciddi yanıklar oluşan Ahmet S., önce  Ferizli Devlet, ardından da  Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakımada tedaviye alınan Ahmet S., bu akşam saatlerinde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.
22 yaşındaki bir mahkum, üzerine kolonya döküp kendisini bacaklarından ranzaya bağladı. Daha sonra çakmağı çakıp kendisini ateşe verdi.

Sakarya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda 22 yaşındaki Ahmet S. isimli mahkum, iddiaya göre üzerine kolonya dökerek kendini ateşe verdi. Ağır yaralanan Ahmet S., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

KENDİSİNİ BACAKLARINDAN RANZAYA ASTI, ÇAKMAĞI ÇAKTI

Ferizli İlçesi'ndeki  
Sakarya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda işlediği bir suçtan dolayı aldığı hapis cezasını çeken Ahmet S., dün gece iddiaya göre üzerine kolonya döküp kendisini bacaklarından ranzaya bağladı. Ahmet S. daha sonra çakmağı çakıp kendisini ateşe verdi. Ahmet S.'nin çığlıkları üzerine koğuşta bulunan 2 kişi, alevlere müdahale ederek söndürdü. Vücudunda ciddi yanıklar oluşan Ahmet S., önce  Ferizli Devlet, ardından da  Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakımada tedaviye alınan Ahmet S., bu akşam saatlerinde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.