19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MAKAMINDA DEĞİL, HALKIN ARASINDA BİR BAŞKAN

Dilovası 19.07.2020 - 21:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MAKAMINDA DEĞİL, HALKIN ARASINDA BİR BAŞKAN

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir hafta sonu yerinde durmadı. Dilovalılar ile birlikte hafta sonunu geçiren Şayir, proje incelemeleri, vatandaş ziyaretleri ve düğünlere katıldı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir hafta sonunu Dilovalı hemşerileri ile geçirdi. Hafta sonunda Dilovalıların yanından ayrılmayan Şayir ayrıca nikah ve proje incelemelerine de katıldı. Başkan Şayir ilk olarak Vali yardımcıları Osman Ekşi, Suat Yıldız, Dilovası Kaymakamı. Mustafa Asım Alkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen ve Müze Müdürü Serkan Gedük ile Dilovası Tarihi Mimar Sinan Köprüsü'nde yapılacak restore ve çevre düzenlemesini yerinde inceledi. Tarihi köprü hakkında müjdeyi veren Şayir Dilovası’na yakışır bir restorasyon çalışması yapılacağını söyledi. TIR PARKINDA ÇALIŞMALAR TAM GAZ Şayir, tarihi köprünün restorasyon müjdesinin ardından beraberindeki ekiple birlikte Dilovası’na yapılacak olan TIR Parkı’nda incelemelerde bulundu. Şayir seçim beyannamesinde bulunan bölgenin en büyük lojistik üssü olması hedeflenen tır parkının 100 dönümlük alan üzerine kurulacağını ve işletmesinin de belediye tarafında yapılacağını belirtti. Şayir ayrıca içerisinde yer alacak dükkan ve sosyal tesislerle, hem tırcı ve kamyoncu esnafının her türlü ihtiyacını karşılayacağını, hem de yüzlerce vatandaşın istihdam sağlamış olacaklarını dile getirdi. İYİ GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE Hafta sonu hemşerilerinin nikah törenlerine de katılan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir vatandaşlarının mutlu günlerine tanıklık etti. Daha sonra taziye ziyaretlerinde bulunan Şayir, başsağlığı dileklerini vatandaşlarına ileterek Dilovası Mezarlığı’ndaki bayram çalışmalarını yerinde inceleyip hayatını kaybedenler için dua okudu. Hafta sonu geç saatlerde sahilde ve parklarda güzel havanın tadını çıkartan Dilovalıların sorun ve taleplerini dinledi. Şayir, “Konuşuyoruz, dertleşiyoruz, muhabbet ediyoruz. Biz bu şehri çok seviyor, gecenin bu saatinde güzel insanlarıyla birlikte olmaktan büyük keyif alıyoruz” dedi. HABER: KÜBRA AKABALI

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir hafta sonu yerinde durmadı. Dilovalılar ile birlikte hafta sonunu geçiren Şayir, proje incelemeleri, vatandaş ziyaretleri ve düğünlere katıldı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir hafta sonunu Dilovalı hemşerileri ile geçirdi. Hafta sonunda Dilovalıların yanından ayrılmayan Şayir ayrıca nikah ve proje incelemelerine de katıldı. Başkan Şayir ilk olarak Vali yardımcıları Osman Ekşi, Suat Yıldız, Dilovası Kaymakamı. Mustafa Asım Alkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen ve Müze Müdürü Serkan Gedük ile Dilovası Tarihi Mimar Sinan Köprüsü'nde yapılacak restore ve çevre düzenlemesini yerinde inceledi. Tarihi köprü hakkında müjdeyi veren Şayir Dilovası’na yakışır bir restorasyon çalışması yapılacağını söyledi.

TIR PARKINDA ÇALIŞMALAR TAM GAZ

Şayir, tarihi köprünün restorasyon müjdesinin ardından beraberindeki ekiple birlikte Dilovası’na yapılacak olan TIR Parkı’nda incelemelerde bulundu. Şayir seçim beyannamesinde bulunan bölgenin en büyük lojistik üssü olması hedeflenen tır parkının 100 dönümlük alan üzerine kurulacağını ve işletmesinin de belediye tarafında yapılacağını belirtti. Şayir ayrıca içerisinde yer alacak dükkan ve sosyal tesislerle, hem tırcı ve kamyoncu esnafının her türlü ihtiyacını karşılayacağını, hem de yüzlerce vatandaşın istihdam sağlamış olacaklarını dile getirdi.

İYİ GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE

Hafta sonu hemşerilerinin nikah törenlerine de katılan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir vatandaşlarının mutlu günlerine tanıklık etti. Daha sonra taziye ziyaretlerinde bulunan Şayir, başsağlığı dileklerini vatandaşlarına ileterek Dilovası Mezarlığı’ndaki bayram çalışmalarını yerinde inceleyip hayatını kaybedenler için dua okudu. Hafta sonu geç saatlerde sahilde ve parklarda güzel havanın tadını çıkartan Dilovalıların sorun ve taleplerini dinledi. Şayir, “Konuşuyoruz, dertleşiyoruz, muhabbet ediyoruz. Biz bu şehri çok seviyor, gecenin bu saatinde güzel insanlarıyla birlikte olmaktan büyük keyif alıyoruz” dedi.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.