Makamlar hizmet için fırsat!

Kocaeli 19.04.2019 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Makamlar hizmet için fırsat!

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik 31 Mart Mahalli İdareler Seçimine dair bir değerlendirme yaptı.

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik 31 Mart Mahalli İdareler Seçimine dair bir değerlendirme yaptı. Seçimden elde edilen neticenin hayırlı olmasını dileyerek, halkın tercihine saygı duyulması gerektiğini ifade eden Çelik, ‘’Seçim, adil şartlar altında geçmesini beklediğimiz bir yarışın adıdır. Siyasi partiler, seçim sürecinde halka ulaşarak kendilerini ifade etmeye çalışırlar. Seçim günü geldiğinde de halkın vicdanına teslim olur, sandıktan çıkan neticeye razı olurlar. İdeal bir seçim sürecini bu şekilde tarif etmek mümkündür. Seçimin akabinde iş başına getirilen kadrolar da, getirildikleri makamın kendilerine belirli bir süreliğine verilmiş emanet olduğunun bilincinde olmalı ve o makamı halka hizmet için bir fırsat addetmelidirler’’ dedi.   NEFRET TOHUMU EKENLER PİŞMANLIK DUYACAK’’ Halkın kendisine verdiği yetkiyi kendi ikbal ve menfaatleri doğrultusunda kullananların yahut böyle bir gayrete duçar olanların er ya da geç tarih muhasebesinden geçeceğini ve halk nezdinde hesap vereceklerini söyleyen Çelik, ‘’Yine ellerindeki tüm imkanları kullanarak koltuklarını kaybetmeme uğruna her türlü yola başvuranlar, kendilerine alternatif olarak görülen rakiplerini karalamak suretiyle nefes dahi aldırmayanlar ve bu uğurda bölücü dilleri ile halkın arasına nefret tohumu ekenler gün gelecek; bu eylem, söylem ve yaklaşımlarından ötürü büyük pişmanlık duyacaklardır. Biz buna kesinen inanıyor ve bu inancımıza binaen seçim sürecindeki yaklaşımımızı kendi menfaatimize uyacak şekilde değil, ma’şeri vicdanı tatmin edecek şekilde tayin ediyoruz’’ ifadelerini kullandı. TÜM ADAYLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM Bu seçim döneminde de kin ve nefret tohumlarıyla ayrıştırılmak istenen milleti, birleştirmenin ve ortak payda etrafında toplamanın gayretini verdiklerini belirten Çelik, ‘’Bu gayretimiz, toplumumuz tarafından ilgi ile takip edilerek vicdan sahiplerinin takdir ve iltifatlarına mazhar oldu. Kocaeli siyasetinde de uzlaşı kültürünün gelişmesine katkıda bulunduk. Partimizin adayları, rakip arkadaşlarını karalamak ve aşağılamakla meşgul olmadılar. Partizanlık yaparak rakiplerine ve onların kitlelerine olmayacak yakıştırmalarda bulunmadılar. Kendilerini anlattılar, engellemelere ve imkansızlıklara rağmen seçmenlere ulaşabilmenin gayretini güttüler. Seçim günü de halkın vicdanına teslim oldular. Bu çerçevede tüm adaylarımıza teşekkür ediyor ve yapılması gerekeni sergiledikleri için de tebriklerimi sunuyorum’’ diye konuştu.  
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik 31 Mart Mahalli İdareler Seçimine dair bir değerlendirme yaptı.

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik 31 Mart Mahalli İdareler Seçimine dair bir değerlendirme yaptı. Seçimden elde edilen neticenin hayırlı olmasını dileyerek, halkın tercihine saygı duyulması gerektiğini ifade eden Çelik, ‘’Seçim, adil şartlar altında geçmesini beklediğimiz bir yarışın adıdır. Siyasi partiler, seçim sürecinde halka ulaşarak kendilerini ifade etmeye çalışırlar. Seçim günü geldiğinde de halkın vicdanına teslim olur, sandıktan çıkan neticeye razı olurlar. İdeal bir seçim sürecini bu şekilde tarif etmek mümkündür. Seçimin akabinde iş başına getirilen kadrolar da, getirildikleri makamın kendilerine belirli bir süreliğine verilmiş emanet olduğunun bilincinde olmalı ve o makamı halka hizmet için bir fırsat addetmelidirler’’ dedi.  

NEFRET TOHUMU EKENLER PİŞMANLIK DUYACAK’’

Halkın kendisine verdiği yetkiyi kendi ikbal ve menfaatleri doğrultusunda kullananların yahut böyle bir gayrete duçar olanların er ya da geç tarih muhasebesinden geçeceğini ve halk nezdinde hesap vereceklerini söyleyen Çelik, ‘’Yine ellerindeki tüm imkanları kullanarak koltuklarını kaybetmeme uğruna her türlü yola başvuranlar, kendilerine alternatif olarak görülen rakiplerini karalamak suretiyle nefes dahi aldırmayanlar ve bu uğurda bölücü dilleri ile halkın arasına nefret tohumu ekenler gün gelecek; bu eylem, söylem ve yaklaşımlarından ötürü büyük pişmanlık duyacaklardır. Biz buna kesinen inanıyor ve bu inancımıza binaen seçim sürecindeki yaklaşımımızı kendi menfaatimize uyacak şekilde değil, ma’şeri vicdanı tatmin edecek şekilde tayin ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

TÜM ADAYLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bu seçim döneminde de kin ve nefret tohumlarıyla ayrıştırılmak istenen milleti, birleştirmenin ve ortak payda etrafında toplamanın gayretini verdiklerini belirten Çelik, ‘’Bu gayretimiz, toplumumuz tarafından ilgi ile takip edilerek vicdan sahiplerinin takdir ve iltifatlarına mazhar oldu. Kocaeli siyasetinde de uzlaşı kültürünün gelişmesine katkıda bulunduk. Partimizin adayları, rakip arkadaşlarını karalamak ve aşağılamakla meşgul olmadılar. Partizanlık yaparak rakiplerine ve onların kitlelerine olmayacak yakıştırmalarda bulunmadılar. Kendilerini anlattılar, engellemelere ve imkansızlıklara rağmen seçmenlere ulaşabilmenin gayretini güttüler. Seçim günü de halkın vicdanına teslim oldular. Bu çerçevede tüm adaylarımıza teşekkür ediyor ve yapılması gerekeni sergiledikleri için de tebriklerimi sunuyorum’’ diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.